4-toalise ja valgusküllase kahel korrusel asuva kodu sisekujunduse loomise kõige esimeseks elemendiks oli valitud lillakas-fuksia läbiv toon korteri esimesel korrusel, mis tumedama varjundina on jõudnud ka teise korruse magamistuppa ja kodukontorisse. 

Üldmulje sündiski tänu detailidele, värvidele ja materjalidele, mida noored kasutada soovisid. Kärtsuvat lillat tasakaalustavad esimesel korrusel klassikalised valged, hallikad ja mustjad toonid, mis läbivad ka teise korruse avarat koridori ja magamistuba.

Elavale värvitoonile sobib ideaalselt kõrvale pilkupüüdev dekoratiivkivi korstnajala ümber.

Eritellimusel on valmistatud täiskõrgläikega köögimööbel. 

Tumedates toonides master-bedroom’i iidee tulenes samuti ennekõike soovist kasutada kujundamisel kindlat värvilahendust – tumedate seinte ja kuldse varjundi tasakaalu teel on valminud intiimne ja ruumikas magamistuba.

Arvestades teiste ruumide värvilisust, valgusküllasust ja avatust päiksele, on magamistoa sügavad toonid rahustavad ja tasakaalustavad erksaid detaile selles ruumikas kodus.

Rõdult avaneb vaade kesklinnale.

Korteris on eritellimusel valmistatud tammespooniga siseuksed, põrandatel mattlakiga kaetud täispuit-saareparkett, aknad plastikraamidel kahekordse klaasiga ning Veluxi puitraamidel katuseaknad lisasoojustusega. 

  • Korter on müügil City24 lehel, vaata lähemalt SIIT.