1. Eelista looduslähedast ja loomuliku stiili, naturaalseid töötlemata materjale
Kuidas veidi tühjale ruumile soojust lisada? Kasuta orgaanilistest või töötlemata materjalidest mööblit ja kangaid. Näiteks on heaks valikuks praegu moekas rotang ja alati au sees olev puit. See aitab ruumile soojust ja looduslähedust lisada.

2. Võtta appi kihilisus ja erinevad tekstuurid
Isegi tühjast ruumist saab mõnusa salongi, kui kasutad seal kihtide kaupa erinevad pehmeid tekstiile. Karged valged voodilinad, jämedakoelised kudumid ning korvpunutised aitavad kõledavõitu ruumist mugava ja mõnusa pelgupaiga luua.

3. Säti seintele mõned armastatud pildid — kruvivabalt!
See, kui sätid seintele mõned fotod sulle armsatest inimestest või lemmikütlusi või armsaid sümboleid kujutavad pildid, lisab igale ruumile soojust ja isikupära. Kui sa ei taha või ei saa seina auke puurida, siis säti suuremõõdulised trükipildid või postrid monokroomsetesse raamidesse ja toeta need vastu seina. Maalidki võib seinale lihtsalt nõjatuma panna.

4. Too õuemaailm tuppa
Hea viis iseloomutut korterit pisut kodusemaks muuta on tuua tuppa taimed. Säti aknalaudadele, kaminasimssidele ja riiulitele rohelise lehestikuga taimi ja vaasidesse lilli. Kombineeri erinevaid vaase, kuid vaata, et tervikmulje kaduma ei läheks. Või kasuta lihtsaid moosipurke, kui soovid veelgi rahakotisõbralikumat lahendust. Ka muud looduses kasvavad asjad on hea idee: käbid, väiksed ja dekoratiivsed kõrvitsad jne.

5. Loo valgustuse abil mõnusat sooja sära
Soovid, et tuba tunduks soe ja hubane? Väldi sinaka või säravvalge valgusega pirne, vali nende asemel sooja tooniga valgusallikad. Rakenda valgustus veelgi enam enda kasuks tööle, kattes olemasolevad pirnid origami lambivarjudega. Süüta õhtuti teeküünlaid ja riputa üles haldjalambikesed.

6. Tekita nutikaid panipaiku
Riiulipinda ja kappe napib alati! Hoia oma uued ruumid isetehtud panipaikade abil tip-top korras. Stiilsed korvid, vasksed konteinerid ning tööstuslikus stiilis riiulid on tavapärastele kappidele suurepäraseks alternatiiviks. Ja mis eriti tore, neile on lihtne uut nägu anda, kui soovid ruumide üldilmet muuta ning neid pole tarvis seina külge kinnitada.

Allikas: idealhome

LOE VEEL: