Siseviimistluses on kasutatud naturaalseid ja kalleid materjale. Kogu puiduosa — trepid, uksed, liistud, aknalauad ja tasapinnad — on tehtud naturaalsest kodumaisest tammest. Kogu puidulahendus on tehtud Eestis käsitööna ja eritellimusel.

Elamise esimesel poolkorrusel paikneval tasapinnal on kaks magamistuba ja duširuum. Ruumidesse on põimitud heledad, hallikad ja lillaka varjundiga naturaalsed toonid, mis loovad soliidse miljöö.

Vannitoas saab duši all "võtta vihma". Seda pakub Hansgrohe segisti Rainmaker, mis annab koos õige valgustusega duši all käimisele uue emotsiooni.

Kolmandal tasapinnal on elutuba koos avatud köögi ja kaminaga ning kui soov on nautida looduse ilu, siis pääseb siit ka rõdule. Diivan ja voodikomplekt on pärit põhjamaist disaini esindavast BoConceptist. Helisüsteem on projekteeritud ja valmistatud Eestis eritellimusel ning käsitööna, autoriks on JVHeli. Kogu korteris on kuulsa Belgia tootja Delta Light valgustid. Valguse tooniks on eranditult kõige soojem valge ja seda saab reguleerida juhtsüsteemist.

Kamin on omaette kunstiteos!

Viimasel tasapinnal on saun eraldi duširuumiga, suur mullivann ja avar, ligi 26-ruutmeetrine rõdu. Ideaalne võimalus nautida mõnusaid õhtuid pärast sauna, olgu suvi või talv.

Saunaski on julgesti musta tooni kasutatud.

Köögi viimistlemiseks on kasutatud matt-klaasi.

Täispuidust on ka põrand — jalge all tundub suitsutatud ja harjatud naturaalne tamm eriti mõnus ja silmale kena vaadata.

  • See julge ja stiilne kodu on müügis, huvi korral vaata lähemalt MyHome lehelt.