Siseviimistluses on kasutatud naturaalseid ja kvaliteetseid materjale: puitu, kivi ja klaasi, läbivaks elemendiks on valgustatud paekivisein. Sisekujunduses on tunda minimalistlikku Skandinaavia stiili.

Maja 36-ruutmeetrisel soklikorrusel asuvad termohaavalaudisega viimistletud saun, duširuum ja hall, mis on kasutusel ka garderoobina. Vannitoas on lihtsal moel lahendatud riiulid. Kogu mulje on rahulik ja looduslik.

Esimese korruse 36 ruutmeetril paiknevad esik, avatud köök ja söögituba. Koridoris tervitavad külalisi armas kapike ja kujud, kuhu saab riideid riputada.

Kodule annab väga sooja olemise laudpõrand, see on naturaalne ja jalale soe. Köögimööblit katab naturaalne tammespoon ja töötasapind on valatud betoonist.

Söögitoas võlub samuti lihtsus. Kokku on toodud, puit, paekivi ja hele mööbel. Erilist tähelepanu tasub pöörata söögilauale — kelmikas nüanss ruumis.

Teisel korrusel asub avar elutuba, mis on jaotatud omakorda puhke- ja tööalaks. Ruumile annavad tooni kirkamad värvid, mis on heaks vahelduseks neutraalsetele toonidele. Elutoast pääseb suuremale rõdule, kus on sisse seatud grillinurk.

Nutikalt on seina sisse jäetud avaused, mis täidavad riiulite aset. Siingi ei puudu värvipalett — kirju seinavaip loob mõnusa tunde.

Katusekorrusel, kus põrandapinda ligi 32 ruutmeetrit, on koha leidnud magamistuba, kust pääseb väiksemale rõdule ja vannituppa. Magamistuba on jäetud heledaks ja sisekujundus on tagasihoidlik, kuid soliidne, sama idee kandub ka vannituppa.

Soojal ajal saab nautida õhtuid rõdul või väga ilusas ja hooldatud privaatses sisehoovis.

Korter on müügis kinnisvaraportaalis city24, loe lähemalt SIIT.