1. Majaosa, Tallinn, 285 000 €
Majaosa rahulikus Merivälja elamurajoonis. Majal on suur katuse ja klaasist lükandustega terrass, aga leiab muudki ligitõmbavat, nagu näiteks teise korruse suur vannituba. Vaata lähemalt siit.

2. Maja, Harjumaa, 218 000 €
Huvitava ajalooga, väga hea energia ning planeeringuga klassikaline taluhäärberi tüüpi maja on ehitatud 1930. aastatel. Renoveerimisel on säilitatud vanad laudpõrandad, aknad, uksed, kamin, ahi ja soemüürid. Vaata lähemalt siit.

3. Disainmaja, Pärnu, 495 000 €
Ainulaadne kaasaegse disainiga eramu Pärnus. Maja on väga energiasäästlik privaatne kõrghaljastus, teiselt korruselt merevaade. Vaata lähemalt siit.

4. Maja, Harjumaa, 469 000 €
Arhitekt Oliver Alveri loodud hoonete kompleks looduslikult kaunis asukohas Püünsi külas, Viimsis. Hooned on valdavalt tumedast tellisest, andes hoonetekompleksile nii soliidse ja rahuliku välimuse kui ka tagades hoone fassaadi hooldamise lihtsuse. Vaata lähemalt siit.

5. Maja, Tallinn, 550 000 €
Looduslikult kaunil Meriväljal asuva kolmekorruselise eramu arhitekt on Rein Karp. Maja on väga heas korras ja stabiilselt hooldatud. Avar ja läbimõeldud planeering kokku kolmel korrusel. Vaata lähemalt siit.

LOE VEEL: