Salong Peopärl on olnud samas kohas avatud 2,5 aastat. Esialgu oli tähtis, et kõik hädavajalik oleks olemas, kuid ühel hetkel otsustasid Stiina ja Maria võtta klientide teenindamise kõrvalt aega ja muuta kontor selliseks, kus isegi meeleldi elaks ja pikki tunde veedaks. Samuti oli tähtis kujundada interjöör nii, et see seostuks otseselt ka nende tegevusalaga — ürituste korraldamisega.

Salong koosneb kolmest väikesest ruumist: koridor, avaram salongiosa ja väiksem töötuba. Et saada võimalikult palju avarust ja valgust, otsustati kõik seinad valgeks jätta, osteti ka valge mööbel ja ja aktsendiks toodi sisse üks värv — kaunis türkiissinine.
Valge on hea valik, sest selle taustal paistavad Peopärli enda tooted rohkem välja.

Päris oma ettevõtte värvitooni otsiti kaua, logo läbis mitu erinevat varianti ja värvitooni. Roheline (Aqua/Turquoise) tuli aga ootamatult kardinakangast valides. Ja sealt edasi tulid toolide katteriie, liistud, küünlad jne. Nii sündiski kogu värvigamma ja perenaised on väga rahul.

Mööblit pole salongis palju, kuid olemasolev on kas oma kätega valmistatud või muudetud meelepärasemaks. Klaasriiulid toetusid eelnevalt tellimuse peale tehtud liimvineerist (ristvineer) sambale, see kaeti uuenduse käigus penoplastist laeliistuga. Samast laeliistust on tehtud ka laua kohal olev dekoratiivne raam.

Klienditoolid on ostetud Osta.ee oksjonilt. Need olid esialgu tumedad ja lillelise kangaga. Needki said enale valge värvi ja kvaliteetse kanga. Valge töölaud täitis eelmisel omanikul söögilaua ülesannet. 

Kummut on ostetud Amader Mööblist ja taas ise üle värvitud valgeks. Ajakirjariiulid on ise valmistatud seinaliistudest, idee saadi Ikeast (Ribba pildiriiul). Kontoritool (Aatrium) ja suur peegel (Koduekstra) on ainsad mööbliesemed, mis on ostetud pakendis ja uuena. Kuna ei leitud endale sobiva hinnaga valget arvutimonitori, siis tuli ka see ise valge spreivärviga üle värvida. Ja õnnestus oodatust paremini.

Kuna igapäevatöö on ürituste dekoreerimine, siis on salongi aksessuaarid pärit iseenda renditoodete riiulist.

Salongi lahutamatuks osaks on küünlad. Need loovad hubase ja mõnusa äraolemise. Kui pruutpaar tuleb Peopärlisse konsultatsioonile, siis nende jaoks loob see juba pisut pulmadele vastava meeleolu. Samuti meeldib Stiinale ja Mariale, kui on klientidele midagi pakkuda. Olgu see kohv ja kõrvale magusat või väiksele sünnipäevalapsele kommikene. Seega on maiustused nii praktilises mõttes kui ka dekoratiivseks elemendiks klaasanumates.

Kokkuvõttes võibe öelda, et ise tehtud, hästi tehtud. Peopärli perenaised proovivad leida igapäevatöös soodsamaid ja käepärasemaid lahendusi, sama tegid nad ka oma salongis.