Maja esimesel korrusel on esik ja köök-söögituba-elutuba, kust pääseb maja taha terrassile. Haljastatud aias pakuvad silmale kosutust mõned kasepuud.

Esimesel korrusel on ka vannituba duši, sauna ja sauna eesruumiga ning tualett. Sauna eesruumis on valitud mahedate toonide kõrvale särtsakat sinist.

Seintel on maalid Pallase koolkonna Eesti kunstnikult, skulptuurid on valminud Anton Starkopfi käe all. Valgustid on tellitud peamiselt eRoomist. Kodukontoris tervitab maheduse kõrval jällegi värvilaik — seekord kollane.

Omatte vaatamisväärsus on vanavarakauplusest ostetud antiikkapp, mis sai soetatud juba ligi 20 aastat tagasi ja on nüüdseks restaureeritud.

Köögiosa asub veidi eraldiseisva niši sees ega trügi esile, jäädes parasjagu hoomatavaks.


Teisel korrusel on kolm tuba — suur magamistuba suure garderoobitoaga; kabinet ja veel üks magamistuba, aknaga vannituba, kus saab lõõgastuda suures mullivannis. Põrandaid katab kogu majas väga kaunis tammest laudparkett, siseuksi katab tammespoon. Kõik seinad on värvitud, osaliselt kasutatud uudset seinavärvimistehnikat Stencilit šabloonidega, mis mõjub tapeedina.