Musta värvi kasutamise mõte tekkis noortel omanikel Bangkokis linnapuhkusel viibides. Sealsetes avalikes ruumides (kohvikud, restoranid, hotellid) kasutatakse musta julgelt ja see tundus väga uudne ning huvitav. Otsustati oma uues kodus seda katsetada, kuigi esialgu oli väike hirm, et korter jääb pime. On ju stamparvamus, et tumedad toonid teevad ruumid väiksemaks.

Korteri valmides said aga noored aru, et see on täiesti vale arusaam. Must värv õiges koguses doseerituna, lisaks õiged valgustid, teevad ruumi hoopis väga sügavaks ja ruumikaks. Võetud risk — kasutada korteris palju musta värvi — õigustas end igati, kuigi paljud sõbrad arvasid, et musta sisekujundusega saab korter rikutud. Lõpptulemust nähes imestasid aga imestati, kui efektsed süsimustad seinad ja köök olla võivad.

67,6-ruutmeetrine kodu kujundamisel suuri raskusi ei olnud. Korter on väga hea ja lihtsa planeeringuga: kõik on avar, suur ja avatud. Keerulisi soppe ja nišše ei ole, tänu sellele ei olnud mööbli valimisega erilisi piiranguid. Tähelepanu sai pööratud sellele, et suur ruum nõuab suurt mööblit. Diivan, 10-kohaline söögilaud ja elutoakapid on massiivsed. Üksikud väikesed mööbliesemed oleksid muutnud ruumi kribu-krabu-laoruumi sarnaseks.

Sisekujundajat ei kaasatud. Kõik, mis korteris näha, on iseenda loodud ja välja mõeldud. Inspiratsiooni on ammutatud nii reisidelt kui ka sisustusajakirjadest ja sisustus- ning interjöörisaitidelt. Sisekujunduse üldine visioon oli noortel juba korterit ostes, üksikud detailid — näiteks ülimadal diivanilaud — loksusid paika kõige viimasena. Kandvaks ideeks saigi musta ja puidu vastandamine. Tammepuit on rahulik ja neutraalne, mis mahendab tugevat musta, must omakorda lisab puidule vürtsi. Selline tugev-rahulik kombinatsioon loob selle pere jaoks õige meeleolu. Paljud imestavad küll, miks korteris nii vähe värvi on, aga vastus on, et värvi annavad selles kodus inimesed. Korteri interjöör ei trügi esile, vaid laseb sealsetel elanikel ja külalistel oma värvikirevat elu elada.

Eriliselt uhked on noored oma kodus laudade üle. Suur eestimaine tammepuidust söögilaud võõrustab pidu peo järel kõiki külalisi. Ülimadal vana tiigipuust diivanilaud jõudis Kadriorgu aga Bali saarelt ja toob uude korterisse ka vana aja hõngu.

Korteris on hea ja rahulik elada. Keskpäeval piilub päike maast laeni akendest sisse, öösiti varjavad paksud kardinad aga kesklinna tuledesära. Korter sobib elamiseks inimestele, kes armastavad Tallinna kesklinna siginat-saginat ning naudivad pühapäevahommikuti jalutuskäike Kadrioru kohvikutesse.