Eesti Disaini Maja Galeriis on väljas väikseim ja kõige värvilisem valmiskujul JACK. Põhimõtteliselt on tegemist täiesti dünaamilise, suurte inimeste Lego meenutava tootega, mis koosneb mõnest põhielemendist: kasepuust horisontaal-, vertikaal- ja siduslatid, riiuliplaadid, sahtlibokside detailid ja metallpoldid ning liblikmutrid. JACKi saab igaüks ise kokku panna ja soovi korral ümber kujundada, detaile juurde lisada, välja vahetada, muuta otstarvet. JACKi kokkupanek ja lahtivõtmine käib ühtegi tööriista kasutamata.

JACKi toodab Eesti mööblifirma Incognito. Detailid toodetakse Lõuna-Eestis. Raami materjal on kvaliteetne oksavaba kasepuu. Riiulimaterjalide valik on lai; alates eri värvi ja läbipaistvusega akrüülklaasist naturaalse või värvitud vineeri ja pulbervärvitud metallplaatideni.

Eesti Disaini Maja Galerii on Eesti Disainerite Liidu ametlik showroom, mis esindab väljapaistvat Eesti tootedisaini, sisustusaksessuaaridest moeni. EDM Galerii tahe on teha Eesti disaini nähtavaks ning pakkuda silma- ja osturõõmu nii kohalikele kui ka välismaa külastajatele. EDM Galerii on platvormiks Eesti autoridisainile, edendades toodete promo ning müüki Eestis ja väljaspool. EESTI DISAINI MAJA on 2010. aastal kodanikualgatusel tekkinud elustiili keskkond Kalasadamas arhitekt Johansoni poolt projekteeritud kaunis peakivimajas, kus on sisse seadnud ennast mitmed disainistuudiod, Eesti Disainerite Liit, Disainiöö esindus, disainigalerii ja kohvik Klaus.