1. Liharoast maitseb kana rohkem kui siga või loom, kuna kana suht kindel valik ja jääb alati pehme, maitsev ja mahlane. Kanatükkid panna kaussi, valada peale jogurt vöi keefir, läbi segada, lasta paar tunnikest jahedas tõmmata ja ongi grillimiseks valmis. Kui on küps, siis lisada maitse järgi soola. Võib ka hästi peeneks hakitud maitserohelist marinaadi lisada.

2. Salat on kindlast üks tähtis osa grilli serveerimisel. Üks lemmikuid ja kiireid variante on tavaline kapsas ära hakkida, lisada maitse järgi natuke äädikat, suhkrut, et oleks maitse järgi parasjagu mõlemat. Lisada veel hapukoort ja majoneesi. Kui on rohkem aega, siis meeldib ka nii: punane uba, oliivid ,hästi öhukesd sibulaviilud ja tomatirattad, ananassikompotitükid, maitsestada soola, pipra, õliga. Segada.

3. Joogi poole pealt meeldib väga tavaline gaseeritud vesi rohke jää ja sidruniga. Mõnus kooslus on ka roosa või valge vein, mis lahjendada mineraalveega 50/50, sisse lõigata maasikatükke, lisada jääd, mündilehti, sidrunimahla.

Jaga
Kommentaarid