Teine seevastu teab täpselt, mida tahab, aga ei julge asju kokku miksida ning kutsub hoopis appi sisekujundaja. Kahtlemata on trendikas taaskasutuse teema. Igaühel on kodu kujundamisel oma stiil ja tunnetus ning pole ühte ja ainsat õiget lähenemist. Milline on sinu elutuba? Kindlasti on see koht, kus tahad perega õhtuti mõusasti aega veeta, oaas, kuhu tahad kutsuda paremad sõbrad-tuttavad, et üheskoos maailmaasjade üle arutleda. Jaga seda meiega, sest Delfi annab suurepärase võimaluse osaleda kauneima elutoa fotovõistlusel.

Konkurss algab 27. märtsil ja viimane päev fotode esitamiseks on 16. aprill.

NB! Pilte enam pärast 16.04 kl kl 17 saata ei saa.

Kauneima elutoa omanikku ootab väärikas auhind, mille on välja pannud sisustussalong NORR11, skandinaaviapärase disaini esindaja. Auhinna väärtuseks on 1079 € ja selleks on tugitool “Mammoth”, mida iseloomustab elegantne joon ja ajatu Skandinaavia disain, mis on käsitsi meisterdatud tammepuidust ja vintage-nahast. Sobib hästi nii retrohõngulisse kui ka minimalistlikku elamisse. Mõnus tugitool on saanud inspiratsiooni mammuti kehakujust, peegeldab see klassikalise wing-chair-tüüpi tugitooli tänapäevases võtmes. Saadaval ka nahast polstriga Slim versioonis. Disaininud Knut Bendik Humlevik ja Rune Krøjgaard.

Võistlusest osavõtmiseks täida avaldus, milles tuleb kirjeldada tuba ja laadida üles kuni 4 fotot. Võistlus kestab neli nädalat, pilte oma elutoast on aega saata kolme esimese nädala jooksul. Seejärel valib toimetus välja 10 silmapaistvamat elutuba ja neljandal nädalal saavad kõik Delfi lugejad anda hääle oma lemmikule. Neljanda nädala lõpuks selgub fotokonkursi võitja — rahvahääletusel enim hääli kogunud elutuba. Toa sünniloost teeme eraldi artikli, kus õnnelik võitja jagab nõuandeid ja nippe, mida tasub lugejal kõrva taha panna oma elutoa sisustamisel.
include "/www/htdocs/majandus/includes/projects/moodnekodu/article_bottom.inc"; ?>

Jaga
Kommentaarid