BoConcept on 1952. aastal Taanis asutatud disainmööblitootja. BoConcepti mööbel on loodud inimesele, kes armastab disaini ja tunneb elust rôômu. Kliendile on jäetud palju valikuvôimalusi leidmaks just sobiv mudel, môôt ja värvigamma. Maailmas on 260 BoConcepti salongi 60s riigis.

smarti nimi kätkeb endas inovatsiooni, funktsionaalsust ja elurôômu. Masin on laitmatu disainiga, vastab kôrgetele tehnoloogilistele standarditele ja on ideaalne sôiduvahend linnaliikluses. smart on väikseim sôiduauto maailmas, mis otsib pidevalt lahendusi, olgu selleks smarti elektriauto vôi uuenduslik teenus car2go, mis vôimaldab kasutada smart-autot ilma seda ise omamata.

“smart on minu jaoks alati olnud enamat kui lihtsalt auto. See on linliku elustiili ehe näide ja ideaalne linnaauto, ilusa ja funktsionaalse disainiga. Nii BoConcept kui ka smart on selles projektis ühendanud oma pikaajalised tootmiskogemused. Vahetati teadmisi ja jagati teavet uute materjalide kohta, mille tulemused on näha nii auto- kui ka mööblidisainis. Ja seda kôike ühel eesmärgil — muuta linnaelu mugavamaks ja lihtsamaks,” räägib Claus Ditlev Jensen, kollektsiooni juht BoConceptist.

Maailma linnad aina kasvavad ja üheks peamiseks probleemiks on ruumipuudus. BoConcept ja smart pakuvad intelligentseid lahendusi, mis on ruumisäästlikud, tegemata samas mööndusi väljanägemises ja kvaliteedis. Linnas on parkimine lihtsam väikese nutika linnaautoga, mis vôtab vähe ruumi ja väikeses elamises on abiks multifunktsionaalsed mööbliesemed.

Môlemad meeskonnad töötasid selle nimel, et panna mugav ja kodune tunne smart-autosse ja vastupidi — tuua linna tempo ja rütm BoConcepti smartville mööbli ja aksessuaaridega koju. Smartil ja BoConcept mööblil on môlemal tugev karakter, mis iseloomustab ka klienti, kes neid ostab. Martin Hüdler smartist räägib: “smarti eesmärk on muuta elu linnas värvikamaks ja stressivabamaks. Meie töö on tehtud, kui inimene jôuab ônnelikult ja turvaliselt koju. Ja ukselävel vôtab BoConcept tema eest hoolitsemise üle. Koos pakume inimestele ideaalset lahendust linnaelus- kiirust ja paindlikkust linnaliikluses ja mugavust elamises.”

Smartville`i mööblikollektsiooni kuuluvad smartville`i tugitool, mis sarnaneb autoistmega, smartville`i mooduldiivan, mille pôhimooduli pikkus on täpselt sama nagu smart fortwo’l — 2,69 meetrit. Neoonkollane tikand kordub nii smartville pehmel mööblil kui ka smart fortwo autoistmel. Kollektsiooni kuulub ka ovaalne diivanilaud, mida on vôimalik tellida samuti neoonkollasena. Paljude aksessuaaride hulgas on ka smarti spidomeetrit jäljendav kell, smarti-kujulised padjad, dekoratsioonid ja isegi vaip, millest oleks smart justkui üle kihutanud.

Kampaania käigus valminud unikaalne smart fortwo ühendab endas parimat mööbli- ja automaailmast. Auto välispinna värv on matt valge, mida autotööstuses eriti ei kasutata, samas kui mööblitööstuses peetakse seda soojaks ja väga eksklusiivseks pinnaviimistluseks. Elegantne pruun nahksisu kombineeritud halli kangaga, kontrastne kollane tikand ning sama tooni detailid loovad omanäolise ja mängulise disaini. Märtsis ja aprillis vôib näha neid spetsiaalse disainiga masinaid kogu maailmas ringi vuramas ning disainihuvilisel smarti ostjal on vôimalik endale selline ka tellida.

Smartville`i diivani, tugitooli, diivanilaua ja aksessuaaridega saate tutvuda BoConcept salongis Pärnu mnt 158/1, Tallinn. Kontakt: tel. 6009 903, info@vepsalainen.com, www.boconcept.ee.

BoConcept

Jaga
Kommentaarid