Norr11 sisekujundaja Helen Kolksi sõnul on minimalism jätkuvalt moes. “Ka tänavusel Milano mööbli- ja disainimessil oli näha, et jätkuvalt pannakse kõik üleliigsed detailid peitu. Sama trend puudutab nii uksi kui ka mööblit üldisemalt. Nii nagu juba rohkem kui kümnendi jagu eelistatakse teha köögikappe käepidemeteta, kaovad nüüd üleliigsed detailid sise- ja välisusteltki”.

Valnese peithinged jäävad ukse pinnal nähtamatuks ja annavad uksele visuaalselt laitmatu välimuse. Pakume valge, hõbedase ja musta pinnakattega hingi. Peithing võimaldab ust avada kuni 180 kraadi. Magnetlukukorpused muudavad ukse sulgumise pehmemaks ja sisuliselt hääletuks. Samuti pole magnetlukuga uksel näha lukukeelt, mida leidub Valnese tootevalikus polüamiidist helehalli ja matt-kroom viimistlusega. Pakume magnetkeelt nii
tavalistele kui ka tualetiuksele mõeldud nupuga lukusüdamike jaoks. Peithinged ja magnetlukukorpused on müügil Valnese e-poes.

Jado uus Line Minimal ukselinkide sari rõhutab erakordset lihtsust. Lingi- ja lukukilp on muudetud diameetrilt ja paksuselt üliõhukeseks. Seejuures pole lingid kaotanud oma praktilisust, nende disain on väljapeetult kaunis.
Teine Jado minimalistlik sari kannab nime Flat Line, mis toob uksest väljapoole vaid lingi enda. Lingi ja luku kilbid on täielikult uputatud ukse pinna sisse.
Toodete tellimiseks võtke ühendust Valnese müügiesindajatega.

Vaata galeriid.
Jaga
Kommentaarid