JÄÄR: 21. märts — 19. aprill. Julge ja energiline

Jäär on olemuselt tulihingeline, julge ja energiline ning see võiks peegelduda ka sinu sisekujundusvalikutes. Lähtu lihtsusest, sulle sobib korrastatud ja avatud planeeringuga keskkond. Sisekujundusstiilidest sobib jäärale kõige paremini julgete ja säravate värvitoonidega pikitud minimalism. Sinu tähemärgi element on tuli, nii on sinu kodus ideaalseks kaunistuseks kaminatuli ja küünlad.

SÕNN: 20. aprill — 20. mai. Sensuaalne ja luksuslik

Kui oled sündinud sõnni märgi all, siis sobib sulle sensuaalne, mugav ja traditsiooniline sisekujundus. Päevatekid, mugavad diivanid, pehmed vaibad ja luksuslikud sisekujundustekstiilid on sõnnide puhul peaaegu kohustuslik kava. Kuna sõnni tähemärk kannab endas maa elementi, võiks su kodu olla võimalikult maalähedane ning ühendada endas sise- ja väliskeskkonna ning siduda selle orgaaniliste materjalide kasutamise kaudu ühtseks tervikuks.

KAKSIKUD: 21. mai — 20. juuni. Õhuline ja pisut „kiiksuga“

Kaksikute tähemärgi element on õhk ja nii sobivad sulle õhulised ja mõne väikese naljaka kiiksuga interjöörid. Sa oled väga sotsiaalne inimene, sinu jaoks oluline kodu, kus saab sõpradega mõnusalt aega veeta. Kindlasti kulub sinu sisekujunduses marjaks ära suur söögilaud. Kaksikutele sobib nüansirohke ja mitmekesine sisekujundus. Kasuta fantaasiarikkaid ja loomingulisi värviskeeme, mis peegeldavad sinu tähemärgi muutlikku meelt ning piki tubadesse lustakaid mööbliesemeid.

VÄHK: 21. juuni — 22. juuli. Lihtne ja kodune

Vähi sodiaagimärki iseloomustab hoolivus ja lihtsus. Sinu kodu interjöör võiks olla mugav ja hubane, mitte priiskav ega luksuslik. Sinu jaoks on mugavus trendidest olulisem. Muretse endale mõni suur ja mugav diivan ning jää sisekujunduses neutraalsete toonide juurde.

LÕVI: 23. juuli — 22. august. Külluslik ja kuninglik

Lõvi tähemärgi esindajad on enesekindlad ja karismaatilised inimesed, kes peavad lugu luksuslikust ja ekstravagantsest sisekujundusest. Sinu kodu võiks kaunistada disainmööbel, glamuursed tapeedid ning uhked kangad. Horoskoobi järgi sobib su magamistuppa ekstralai luksuslik voodi või isegi suurejooneline sammastega baldahhiinvoodi. Su stiiliga sobivad kuldne ja hõbedane ning teised kuninglikud värvitoonid.

NEITSI: 23. august — 22. september. Maalähedane ja harmooniline

Olles natuurilt tagasihoidlikud ja vaiksed, eelistavad neitsid sisekujunduses praktilisust ning lihtsat disaini. Jälgi, et su kodu poleks asjadega liigselt üle kuhjatud ning eelista avatud planeeringuga ruume, naturaalseid puitpõrandaid ja sümmeetrilist dekoori. Sinu kujundusstiil rõhub maitsekusele, selles pole midagi väljakutsuvat. Sinu tähemärgi maaelemendiga sobivad hästi neutraalsed värvitoonid ning veetlevalt rustikaalne õhkkond.

KAALUD: 23. september — 22. oktoober. Kaunis ja stiilne

Kui oled sündinud kaalude tähemärgi all, võiks sinu kodu peegeldada su loomingulisust ning suurt tasakaaluarmastust. Sisekujunduses on sinu jaoks kõige olulisem sümmeetria, mööbel peaks olema proportsionaalne ning kõige ümbritsevaga kooskõlas. Lähtu kaunidusest, kasuta pastelseid toone ning lisa ruumidesse ornamente ja kunstiteoseid.

SKORPION: 23. oktoober — 21. november. Tume ja pisut müstiline

Skorpionid on ligitõmbavad ja võimsad isiksused. Sinu kodu sisekujundus võiks olla tumedates toonides ja rahulik ning luua selgelt isikupärase õhkkonna. Nüansse sobivad lisama tumedad varjud ja kontrastid. Sinu eluruumid on sulle sume pelgupaik ümbritseva maailma eest. Abstraktsed kunstiteosed seintel aitavad peegeldada su müstilist loomust ning isikupära rõhutamiseks sobivad etnilised noodid ja ebatavalised tekstiilid.

AMBUR: 22. november — 21. detsember. Ruumikas ja looduslähedane

Amburitele on iseloomulik õnnelik ja optimistlik maailmavaade. Sinu tähemärgile sobib helge ja puhas avatud planeeringuga ruum, milles jagub ohtralt loomulikku valgust ja rikkalikke ning säravaid värvitoone. Su tubadesse sobivad tuju looma purpursed, oranžikad ja punased toonid. Peegeldamaks sinu suurt loodusearmastust, lisa tubadesse õueelemente: lilli, taimi ja lilletrükiga materjale.

KALJUKITS: 22. detsember — 19. jaanuar. Traditsiooniline ja praktiline

Kaljukitsed on konservatiivsed ja kahe jalaga maa peal inimesed, kes austavad kõike traditsioonilist. Sulle sobib hästi vintage-sisekujundus ning võimalikult autentsed interjöörid. Jäta kõrvale tänapäevane tippdisain ning eelista rustikaalsemaid esemeid, täispuitmööblit ning naturaalkivist põrandaid. Sinu maalähedase olemusega sobivad eelkõige rohekad ja pruunid värvitoonid.

VEEVALAJA: 20. jaanuar — 18. veebruar. Mässumeelne ja ajatu

Veevalajad on oma loomult lahked, südamlikud ja originaalsed. Sinu oskus alati tuleviku vaadata võiks peegelduda ka sinu eluruumides, kus kindlasti võiks koha leida kõige uudsemad tehnikaseadmed ja kodumajapidamise vidinad. Su tähtkuju element on õhk, sellega sobivad kokku puitpõrandad ja rikkalikult loomulikku valgust ruumides. Värviskeemis tasub eelistada heledaid siniseid, rohelisi ja hõbedasi toone. Lähene sisekujundusele loominguliselt ning loo ise omad trendid, mis sobivad kokku sinu originaalse loomusega: kombineeri ebatavalisi esemeid ning lisa ruumidesse põnevaid mustreid.

KALAD: 19. veebruar — 20. märts. Fantaasiarikas ja unistav

Kalade tähemärgi esindajad on tihtipeale unistajad ja väga loova mõtlemisega. Kuna su pea kipub alati mõtteid tuubil täis olema, siis hoia oma eluruumid lihtsana ja ära koorma neid liigsete esemetega. Sa armastad unistada ja nii pane rõhku mugavale ja luksuslikule voodile. Kaladele sobivad merevärvid ja nii eelista oma kodu kujundamisel siniseid ja rohekaid toone ning lisa tubadesse ja aeda vee-elemente.

LOE VEEL: