Kui pikk on garantii?
Garantii on 24 kuud.

Mis materjalist on valmistatud?
Terasest ja materjali paksus on olenevalt tootest 2-4mm.

Mis värvi kasutatakse toodete välisviimistlusel?
Viimistlemisel kasutame kuumakindlat värvi.

Kui pikk on reaalne kasutusiga?
6-10 aastat, sõltub tootest ja kasutusviisist/kohast.

Kust kohast saab neid tooteid osta?
Suurematest ja hästi varustatud ehituskaupade poodidest, näiteks K-Rauta, Ehituse ABC.

Ostsin teie toodetud kaanega grilli “Profi”, toote kokkupanemisel avastasin, et ei ole ühelgi komplektis oleval grillijalal kruviauke! Ka pildilt vaadates jääb mulje, et kruvi pea oleks väljaulatuv. Kas see peabki nii olema? Kui jah, siis mis selle põhjus?
Teie mainitud tootel ei peagi olema poldiauke jalgades. Keermestatud avad on grilli korpuses. Poltidega surutakse grilli jalad vastu grilli korpust mille tulemusena jalad fikseeruvad. NB! Polte ei pea väga tugevalt kinni keerama.

Kas stovemani grilli võib talvel välja jätta?
Stovemani tooteid võib talveks välja jätta, kuid soovitame neid siiski hoida varju all.
Esiteks on siis kindlasti korrodeerumise oht väiksem.
Teiseks on teie on paremini kaitstud vargapoiste eest.

Kas suitsukast grillil annab sama tulemuse, mis suitsuahi? Suitsutan harva, peamiselt kala ega raatsi suurt investeeringut suitsuahjule teha.
Kahjuks need tooted ei ole omavahel 100% võrreldavad.
Suitsutusahjuga saavutate kindlasti parema tulemuse kui suitsutuskastiga.
Näiteks on suitsutuskastiga raskem tagada õiget temperatuuri protsessi ajal.

Kui ma ostan uue grilli, siis kas enne esimest grillimist tuleks korra lihtsalt tuli alla teha? Olen kuulnud, et grillidel on tehasest tulnud määrdeaine peal, mis võib algul söögile halva maitse anda. Ja kuidas soovitate grilli hooldada sügisel, kui hooaeg on läbi?
Esimese kütmise peab tegema ilma toiduaineid grilli või suitsuahju asetamata, kuna kuumuskindel värv saavutab lõpliku kõvaduse alles pärast esimest kütmist ja võib eraldada ebameeldivat kõrbelõhna. Grilli või sutsuahju tuleks kuumutada umbes üks tund. Seniks vältida värvipindade kraapimist. Esmakütmisel värv algul pehmeneb, mistõttu tuleb vältida kokkupuudet värvitud pindadega. Lisaks värvi kõvaduse saavutamisele on esimene kütmine vajalik metalli pinnalt õli jääkide eemaldamiseks.
Hooaja lõpus soovitame grilli puhastada tuhast ja seda säilitada varju all, mis tagab toote pikaealisuse ja parema vastupidavuse välistingimustele.

Jaga
Kommentaarid