Mida näitab materjalide valik?

Toodete välimus ja puudutamisel tekkiv tunne on omandamas uut tähtsust. Nii nagu siid ja looduslik puuvill tunduvad naha vastas mõnusad, muudavad ilusad materjalid ka kodu õhustikku.

Millised materjalid on eriti trendikad?
Trend viib tagasi puidu juurde, mida aga töödeldakse teisiti. Tahame tajuda puidu struktuuri, selle looduslikku pinda. Sellised detailid nagu ümardatud nurgad ja nikerdatud osad lisavad dekoratiivse külje. Kangaste puhul toovad sellised materjalid nagu šenill koju soojust, samal ajal kui linased ja kootud struktuurid suudavad pakkuda nii elegantset kui ka loomulikku, igapäevast välimust.

Mida põnevat veel tähele panna?
Hele puit mängib olulist rolli, selle segamine kirgaste värvidega lisab skandinaaviapärase ilme. Puidu ja tööstusliku mööbli kombinatsioon loob põneva varjundi.
Trendikad värvid, nagu sinepikollane, vaskpunane, bensiinisinine, laimiroheline ja tuvihall loovad soojust olemata seejuures liiga pealetükkivad. Neid saab kasutada tooniandvate värvidena üksikutel seintel või pehme mööbli kangastel.

Millega saavutada kiiret muutust? Mis mõjutab toa ilmet kohe?
Kindlasti ei pea see olema kallis. Paljud väikesed valgusallikad lisavad igasse tuppa uusi kaunistamisideid ja soojust. Uus värviline vaip, vaasikomplekt või kaunilt kujundatud pilt seinal annavad samuti kohe teise tunde.
Now!

6 lõdvestavat sisedisaini nippi:

1. Igaühele, kes kolib või kujundab kodu ümber, kuid enne alustamist valmista iga toa jaoks meeleolutahvel. Paiguta kangaid, värvikaarte remondipoest ja fotoideid eraldi alustele. Nii on sul võimalik saada ettekujutus sellest, mis töötab koos ja mida saab paremaks muuta.

2. Jää endale truuks, küsi endalt, kuidas sa elad ja mida vajad selleks, et olla õnnelik… Ole ebatavaline, kõik toimib! Kui tahad tõsta laua kööki, siis miks mitte?

3. Anna endale aega, toad muutuvad ilusaks aja jooksul, kõik ei pea olema otsekohe täiuslik. Uute ja vanade esemete ühendamine lisab automaatselt sarmi. Kasuta lihtsalt vanu toole tuliuue lauaga või kaunista kummut retrovaasidega.
Now!

4. Loo signaale! Pastelset värvi või tumehall sein, värviline välgatus, dekoratiivne lamp või kirkad savinõud on sageli piisavad, andmaks su kodule värske õhuvoolu tunnet. Värvilised seinad sobivad suurepäraselt taustaks nii uuele kui ka vanale mööblile.

5. Ümbritse end vaid materjalidega, mis sulle meeldivad: puit, kõrge kvaliteediga kangad, soe nahk, pehmed vaibad, kaisupadjad ja kaunid voodilinad loovad hubase atmosfääri.

6. Too loodus koju! Kaunid oksad, üksikud lilled, muru, ürdid või ebatavalised potililled (nagu ristikhein, lavendel, lõhnavad kurerehad) annavad tubadele elusama tunde. Sõltuvalt aastaajast võib neid paigutada — kas üksikult või gruppidena, vaasi, lillepotti või läbipaistvasse pudelisse. See ei maksa palju ja seda saab kiiresti teha, kuid sellest hoolimata on tulemus hämmastav.

Tutvu Now! toodetega siin.

now!
Jaga
Kommentaarid