Igaüks, kes on käinud voodeid ja madratseid poes vaatamas, on end avastanud mõttelt — miks see kõik peab nii keeruline olema ja mis vahet üldse on, mis mul seal külje all on. Tegelikult on suur vahe, aga keeruline ei pea see tõepoolest olema.

Rave Mööbel on välja tulnud oma kontseptsiooniga — Hea Une ABC. Aluseks on võetud inimeste erinevad vajadused ja võimalused.

Hea Une A — Inimesele, kes vajab kvaliteetset ja vastupidavat magamisaset, mis oleks samas taskukohane

AA–sarja kušetid ja madratsid sisaldavad bonnell–tüüpi vedrusid. Topeltvedrustusega kušett sobib kehakaalult raskemale inimesele, sest alumine lisavedrustus aitab koormust ühtlasemalt jaotada. Kušetid on tugeval puitraamil, kasepuidust jalgadega. Madrats ja kušett on vooderdatud ühelt poolt puuvillavildi ning lambavillaga, teiselt poolt mugava ja vetruva porolooniga. Täiendava mugavuse loomiseks saab lisada kattemadratsi. Kattematerjalina on kasutatud 100% puuvillast vastupidavat kangast.

Hea Une B — Inimesele, kes hindab mugavust ja kaasaegseid praktilisi lahendusi, et elu täiel rinnal nautida, kulutamata ülemäära aega ja raha liigsele luksusele

BEE–sarja madratsis ja kušetis on kasutatud pocket ehk taskustatud vedrusüsteemi, kus kõik vedrud on pakitud eraldi riidest kottidesse. Nii toimivad kõik madratsi vedrud üksteisest sõltumata. Selline ergonoomiline vedrusüsteem suudab kõige paremini jäljendada magaja kehakuju, andes kogu kehale maksimaalse toe. Lisaks väga heale vedrustusele on madrats ja kušett vooderdatud ühelt poolt puuvillavildi ning lambavillaga (kõvem pool), teiselt poolt mugava ja vetruva porolooniga (pehmem pool).

Kolme erineva pehmusastmega vedrude ja nelja erineva kattemadratsi seast leiab igaüks endale meelepärase voodikomplekti.

Hea Une C — Inimsele, kes lisaks voodi mugavusele soovib, et magamisaseme väljanägemine harmoneeruks interjööriga ning oleks pisiasjadeni läbimõeldud.

CEE–sarja kušeti, madratsi ja kattemadratsi külgedel saab luksusliku välimuse saavutamiseks kasutada kvaliteetset mööblikangast, pealispinnal kvaliteetset stretškangast. Lisavalikus on mööblikangaga kaetud voodiotsad, peapadjad, pink–pesukast, voodikate, dekoratiivpadjad.

CEE–sarja põhitooteid ja lisavalikuid kombineerides muudad suurepärase voodi ka väga heaks sisustuselemendiks. Sari on lisaks pocket–vedrustusele saadaval multipocket–vedrustusega, kus vedrusid on ruutmeetril üle kahe korra rohkem. Selline vedrutüüp toestab keha veelgi paremini, vabastades selgroo ja lihaskonna pingetest. Nii vahetab inimene unes vähem asendeid, uni on sügavam ja inimene puhkab paremini välja.

Madratsil on täiendava mugavuse loomiseks ühel poolel kasutatud pehmenduseks loodusliku kautšuki baasil toodetud lateksikihti ning teisel poolel puuvillavilti ja lambavillavatiini. Puu– ja lambavillaga pool on mõeldud kasutamiseks talvisel perioodil, mil keha vajab rohkem soojust; lateksiga pool on kasutamiseks suvel, kui keha tahab rohkem hingata ja vähem soojust.


Hea Une ABC ja erinevate voodite kohta saab rohkem infot SIIT

Jaga
Kommentaarid