Helevalge romantika

Maakodudes on tore, kui kasutust leiab vanaemade-vanaisade mööbel, ent kui diivan või tugitool on oma elu ära elanud või üldse sisustusest puudu, siis tasub mõelda, millises stiilis uus mööbliese peaks olema. Kui oled oma linnakodus kasutanud pigem modernset lähenemist, siis võib maamajas meeldivaks vahelduseks klassikalisem stiil sisse tuua.

Valge värv ei seondu alati vaid modernismiga. Ka klassikaline mööbel ja klassikaline sisekujundus armastavad valgeid toone. Vali mööbel, mis on loodud romantilise õhkkonna jaoks.

Uus ja vana mööbel

Kui teie maakodus on olnud võimalik säilitada vanu puittalasid, mitme põlvkonna vanuseid käsitsi valmistatud puidust toole või muud vana ja väärtuslikku, siis võite proovida kombineerida vanu asju eriti värviliste ja julgete mustritega.

Kontrastne kooslus loob sooja ning elava meeleolu. 

Miks mitte katsetada ühel seinal või mööblil julgevärvilist-mustrilist tapeeti või hoopis mustrirulli, mille abil saab lihtsasti seinale mustri maalida. Sahtliga foto: Mööblisahver

Ka värviline mööbel võib olla mõnusaks vastandiks väärikale puidule. Võib-olla oled alati mõelnud lillemustriga tugitoolist, ent oled talvekodus otsustanud kasutada pastelsemaid toone? Suvises meeleolus võite end vabalt tunda ja julgelt katsetada!

  • Üks kaunis maalähedaselt romantiline kodu asub Otepääl. Vaata lähemalt SIIT.

Tekst: Softrend