Kodu asub maailmalinnas Taipeis. Korteris on 4 tuba, 3 vannituba ja köök. Oma elamise said noored neiud tingimusel, et nädalalõppudel võivad seal vanemadki viibida. Avar elamine on selleks hea lahendus.

Kuna õdedel polnud suurt aimu, millist kodu nad soovivad, siis oli Ganna Design sisearhitektidel Shin-Jie Chenil ja Ting-Liang Chenil palju mänguruumi. Ainus tingimus omanikelt oli palju kappe ja panipaiku, kuhu asjad mahutada. Et kodu oleks puhas ja minimalistlik, mitte asju täis pikitud. Disainerid lõid lihtsa ja elegantse kodu harmoonias omanike isiksustega.

Must kapp esikus peidab endas üleriideid ja jalanõusid.

Esimesena valmis korteris tõstetud põrandal asuv õppimisala, mis pidi algselt täitma ka külalistetoa rolli, kuid disainerite sõnul oleks sinna mahtunud vaid üks inimene. Lisaks oleks seinte ehitamine võtnud ära vaate ja päikesevalguse. Siinkohal tasub tähelepanu pöörata lauapikendusele ja istumisavale.

Marmorsein eraldab õppimisala kõrval laiuva elutoa. Seina on diskreetselt paigaldatud televiisor.

Teise seina ehitati klaasist kapp. Siinkohal tekkis disaineritel idee kasutada erinevat klaasi, et esile tuua silmale ilusamat ja peita diskreetsemat kraami.

Valgustus koridoris on valitud selline, mis näeb seintel välja kui kunstiteos galeriis.

Magamistoad on ääretult lihtsad ja tagasihoidlikud.

Kõik ruumid moodustavad omavahel ringikujulise harmoonia ja sellenimeline on ka projekt ise — Circle (eesti k ring). Materjalidest on kasutatud marmorit, metalli, eri klaasi, vineeri ja puitu. Põhitooniks sai roheline oma variatsioonides. See on naturaalne ja lihtne, loodusega kooskõlas. Sinisega on püütud eraldada korteri eri tsoone ja muud värvid on kergeks aktsendiks.