Kaks maja kogupinnaga 270,5 m2. Majade kompleks on 9425-ruutmeetrisel krundil, kus kasvavad männid ja mis piirneb merega. Põhivaated avanevad Liu muulile ja Pärnu lahele. Kaugele ei jää ka idülliline kalasadam ja majakas.

Kogu elamisele lisavad avarust suured aknad ja kõrged laed. Tellissein on huvitav vaheldus ja harmoneerub kogu ideega väga hästi.

Mööbel on lihtne ja paljud esemed on juba mitmendal ringil. Tekstiilis on läbiv triibumotiiv.

Kahte maja ühendab suur 420 m2 puidust terrass, kuhu on süvistatud välimullivann. Aias on võrk- ja korvpalliplats ning teisaldatav bassein koos pumba ja tervisliku soolafiltriga. Samuti ei puudu ühest korralikust maakohast suur viljapuu- ja sireliaed, aialapp ja kasvuhoone. Krundi sissesõidutee pool olevat piiri ääristab maakiviaed.

Peamajas on 3 magamistuba, suur köök-elutuba, 2 vannituba, tualett ja sahver. Peamaja 1. korrusel paiknevad esik-trepihall, vannituba, tualett, magamistuba ja elutuba-köök. Peamaja 2. korrusel asuvad kaks magamistuba, duširuum ja trepihall.

Suure laua taha mahub palju rahvast. Nutikas on idee riputada lakke mängulisemad valgustid, mida saab vajaduse järgi suunata.

Magamistoas on kaldega lagi ja talad, mis lisavad toale omapära. 

Saunamaja uhkuseks on seal asuvad vene saun ja aurusaun. Hästi läbi mõeldud ja veidi julgema lahendusega ning ruumiga kokku pole hoitud.

Pilgupüüdjad-segistid.

Aurusaun on mahedates rohekates toonides, luues värske ja ergutava olustiku.

Elamukompleks on müügis kinnisvaraportaalis city24.ee, vaata lähemalt SIIT.