Larseni korterite puhul algab kujundamine juba objekti valikuga. Seekord jäi silma 1949. aastast pärit ajastutruult renoveeritud neoklassitsistlik kivimaja, mis võimaldas omavahel ideaalselt ühendada 40-50ndate stiili moodsa disainikeelega. Sisekujunduse puhul on lisaks kasutumusmugavusele ja visuaalsele esteetikale oluline see, et tekiks tervik hoone ajaloo ja praeguse keskkonna vahel.

Neoklassitsistlik hoone oma detailirikkusega andis võimaluse renoveerida palju originaalelemente. Säilitati ja taastati ehitusaegsed laekarniisid ning –kaunistused. Samas on lisaks säilitamisele tähtis reaalne kasutusmugavus, näiteks vana laudpõranda taastamise asemel paigaldati uus tammeparkettpõrand.

Sisearhitekti seisukoht oli, et originaalprojektis ette nähtud vannituba oli tänapäevaseid vajadusi arvestades liiga kitsas, mistõttu avardati renoveerimise käigus vannituba väga suure magamistoa arvel. 70 aastaga on inimeste soovid ja vajadused märgatavalt muutunud, seetõttu mängiti ümber ka tubade proportsioonid.

Samuti on muutunud ehitustehnilised lahendused. Originaalis olid näiteks veetorud peidutud lihtsalt hoone seinadesse, kuid renoveerimise käigus paigutati need põranda alla.

Korter asub Stroomi ranna vahetus läheduses vaikses sisekvartalis paiknevas kivimajas ja sobib inimestele, kes peavad lugu rahulikust ja rohelisest elukeskkonnast, olles siiski lühikese autosõidu kaugusel melukast Kalamajast. Korter sobib eelkõige perspektiivitundega inimestele, kes hindavad kvaliteeti ja läbimõeldud detaile ning kellele sümpatiseerib Larseni poolt loodavate korterite puhas ja põhjamaine esteetika.

Korteri teeb eriliseks just see, et teadlikku ja perspektiivitundega ostjat silmas pidades maitsekalt renoveeritud korter Kopli poolsaarel on paraku praegu veel pigem haruldus. Sisearhitekti juhtimisel uuenduskuuri läbinud korterid on mujal Tallinnas järjest rohkem levima hakanud, kuid veidi „salapärases“ Kopli kandis seda praegu väga lihtsalt ei leia.

Korteri kohta leiab lisainfot SIIT.