1. Naturaalsust saame oma interjööri tuua näiteks täispuidust mööbli näol. Täispuit justkui hingab sinuga samas rütmis ja ei ole pelgalt mööbliese, mis toanurgas tolmu kogub. Tammepuidust mööbel on kodusisustajate seas üheks lemmikumaks. Selle puiduliigi märkimisväärne vastupidavus on üheks kaalukamaks argumendiks, miks valitakse just tamm. Samuti on tamme tonaalsus see, miks tihtipeale liisk sellele langeb. Tamme toon on pretensioonitu ja ajatu, sobides sama hästi nii heledate kui ka tumedate seintega ruumidesse. Võiks isegi öelda, et tamm on alati moes. Puidu kaunis süümuster jutustab tootepinnal oma loo, oska vaid näha ja seda lugeda. Sametine puidupind jäädvustab endasse põlvkondade kätepuudutused ja energia.

2. Nutikas on söögilaua äärde valida toolid, mille katted on eemaldatavad. Kui varud toolidele mõned komplektid erinevaid katteid, saad mõne hetkega kogu interjöörile uue ilme anda. Samuti on eemaldatavate katetega tool väga praktiline toolikatete puhastamise aspektist. Kui ühed katted lähevad pessu, on kohe uued asemele võtta. Pidulikumaks sündmuseks vali toolidele erilisema kangaga katted, igapäevaselt võivad söögilauda ümbritseda trendikalt erinevat värvi katetega toolid. Igale pereliikmele oma lemmikvärvi tool! Linane või linaseguga kangas on ideaalne valik täispuidust mööbli juurde. 

Stiililt või värvilt ühilduvate diivanipatjade abil saad terviklikuks ühendada elutoa ja söögitoa ala. Hooajati vahetatavad diivanipadjad on soodsaim ja lihtsaim viis interjööri ilme uuendamiseks.

Ka magamistoa saab patjadega hubasemaks muuta. Lisaks dekoratiivpatjadele on voodipeatsi külge kinnituvad padjad eriti praktilised ja mugavad neile, kes armastavad voodis lugeda või arvutiga tööd teha. Tänu kinnitustele ei libise padjad selja tagant ära ja tagavad mugava toetuse seljale ja kaelale.

3. Elustaimed interjööris on üks lihtsamaid ja otsesemaid viise niiöelda loodusega kontakti astumiseks. Pane aknalauale kasvama oma väike ürdipeenar, et saaksid päris oma ökopeenrast hommikuleiva peale natuke rohelist näpistada. Õigesti valitud toataimed aitavad ka kodu õhku puhtana hoida.

4. Õhtuhämaruse saabudes kaunista terrassiääred ja lauad laternate ja küünlajalgadega, see tagab maagilise õhustiku ja praktilise aspektina annab ka hubasust, soojust ja valgust. Laternad ja valguspallid on samuti investeering, mis ennast aastaringselt õigustab — saad kasutada nii talve kui ka suveperioodil, toas kui ka õues.

Inspiratsiooni kevadise interjööri loomisel! Vaata ka Oriens.ee

Jaga
Kommentaarid