Õhuniisuti

Õhuniisutid on maagilised aurumasinad, mis tõstavad toa õhuniiskuse taset. Kuidas mõjutab see sinu und? Väga tihti toob kuiv õhk kaasa hingamis- ja nahaprobleemid, mis võivad keset ööd und segama hakata, takistades pärast ärkamist uuesti magama jäämist või sügava lõõgastuse nautimist. Õhuniisuti hoolitseb aga selle eest, et toas valitseks alati sobilik niiskuse tase. Peale selle toob masin sisekujundusele stiilse nüansi juurde ning niisutist tulenev aur toob tuppa müstilisust ja romantikat.

Unemasin ehk “valge müra” aparaat

Naabrikoer armastab öösiti oma emotsioone väljendada? Sul on kõrval norskav partner? Kas kuuled öösiti erinevaid võõrhelisid, mis häirivad su und? Õnneks on tänapäevase tehnoloogia abil võimalik nendele probleemidele kiire lahendus leida – selleks on “valge müra” aparaadid või “valget müra” mängivad rakendused sinu nutitelefonis. Õrnad helid, mis meenutavad fööni või vaikselt mürisevaid masinaid aitavad beebidel paremini magada, nii et miks mitte proovida sellist varianti ka enda peal?
Sensorvalgusti
Kujuta ette, et oled sättinud end mugavasse voodisse, poed sooja teki alla ja küünitad vaikselt lüliti poole, valmis unne suikuma. Aga nii, kui tuli kustub, tunned justkui kohustust uinuda, muutudes hoopis ärevaks ja tajud, et järsku on kogu uni pühitud! Kõlab tuttavalt? Lahenduseks soeta endale valgusti, mille valgust saab automaatselt reguleerida. Sedasi ei pea sa öö saabudes tuld täielikult välja lülitama, vaid saad seda lihtsalt hämaramaks reguleerida. Hommikul tervitab sind mahe valgus, mis ei ärrita su alles avanenud silmi.

Und analüüsiv seade

Tehnoloogia on mõjutanud inimeste elusid sedavõrd, et me ei kujuta oma elu enam ilma nutiseadmete ja nendega kaasnevate hüvedeta ette. Ja need edusammud ei kao kuhugi! Paljud meie igapäevast elu lihtsustavad seadmed ja rakendused on pidevalt arengus, muutudes üha paremaks. Nii saad endale alla tõmmata rakenduse, mis analüüsib sinu hingamist, mõõdab kehatemperatuuri ja jälgib sinu liigutusi une ajal, äratades sind üles vahetult pärast REM-unefaasi. Selline protsess garanteerib kerge ja produktiivse tööpäeva.
Kliimaseade
Magamistoa temperatuuril on unekvaliteedile väga suur mõju. Kui oled väsinud justkui saunas magamisest või vastupidiselt, poed pidevalt teki alla, lootuses sooja saada, siis on suur tõenäosus, et tõused hommikuti nn vale jalaga, näitad autoaknast kaasliiklejale inetuid žeste ja väljendad töö juures ülemusele pahameelt rohkem, kui tahaksid. Väljapääs? Automaatne kliimaseade, mis olenemata aastaajast ja ilmastikutingimustest hoiab toas meeldiva temperatuuri kvaliteetseks uneks.
Moodne madrats ja magamistuba ilma voodita

Kui magamistuba on modernne, siis on patt magada madratsil, mis on üles ehitatud vanaaegsel tehnoloogial. Aeg oleks ümber lükata vanamoodne arusaam, et mida kõvem on madrats, seda parem on uni. On teaduslikult tõestatud, et see pole tõsi! Hea madratsi saladus seisneb selles, et see kohandub kehavormide järgi ja hoiab selgroo õiges asendis. Selline on näiteks Napsie uus madrats, mis vastab kõikidele kriteeriumitele. Napsie madratsi võib asetada ka otse põrandale, kartmata, et kvaliteet kahjustada saab. Voodist loobumine suurendab visuaalselt magamistuba ja nii muutub see veelgi mugavamaks ning stiilsemaks.

Jaga
Kommentaarid