Tumesinine diivan

Tumesinine diivan sobib hästi ühevärvilisse heledasse-hallikasse interjööri. Heledad seinad ja beežikas vaipkate teevad ruumi suuremaks ning tumesinine diivan tõmbab tähelepanu kogu toas. Aksessuaaride valikul kasuta samu toone või kontrastina midagi heledat (beež, heledam lilla, hall).

Türkiissinine diivan

Türkiis on väga ergas toon ja julge valik. Selline diivan sobib hästi heledasse minimalistlikku ruumi, sest tõmbab kogu tähelepanu. Erksavärvilist diivanit võib tasakaalustada interjööris samas toonis seinapildiga, hästi sobivad juurde tume vaipkate ning tumedad lambid. Türkiis sobib hästi näiteks halli, pruuni ja kollasega.

Kollane diivan

Kollane diivan võiks sobida igasse koju. Mõnus rahulik ja soe toon sobib hästi heleda värvigammaga. Seinavärviks võib olla diivanist veidi heledam või tumedam kollane värv, samuti sobivad kollasega hästi heleroheline ja helepruun toon. Aksessuaaride juures tasub samuti eelistada heledaid värve (beež, heleroheline, helepruun), vaipkatte valikul heleda-tumeda kombinatsiooniga mustreid.

Lilla diivan

Lilla (ingl k ultra violet) on 2018. aasta värv! Seega on lilla diivan trenditeadliku inimese parim valik. Imeilus sirelililla diivan sobib suurepäraselt tumehalli seinavärviga, aksessuaaridena saab kasutada tumeda-heleda lilla kooslust ja mustrilist vaipkatet.

Roheline diivan

Oliiviroheline diivan sobib koju, kus armastatakse rohekaid, halle ja lillasid värve. Rohelist värvi saab hästi sobitada puidutooniga (kapid, seinad, põrand). Interjööri muude elementidena võib kasutada näiteks musta-halli või kontrastina korallitooni.

Tumepunane diivan

Punane diivan on julge valik ning sobib enesekindla inimese koju. Kuna punane on väga jõuline värv, tasub muu interjöör hoida ühevärviline ja pigem tagasihoidlik. Punast sobivad tasakaalustama hall, valge, beež ja roosa. Diivani juurde võib julgelt valida musta, valge või puidutooni mööbli. Vaipkattena võiks eelistada heledamat tooni.

Vaata värviliste diivanite valikut hansamööbel.ee e-poest. Tasuta transport üle Eesti, maksad alles kättesaamisel.

Jaga
Kommentaarid