Bangkokis asuv arhitektuuribüroo Onion tegi kujundusprojekti kolmekorruselisele elumajale, mis asub Tai kuurortlinnas nimega Cha-Am Beach.

Ühise kinnistu ostnud täiskasvanud õde ja vend plaanisid majast teha mõnusa kodu nii endale kui ka oma vanematele. Lisaks elavad majas venna naine ja nende kaks last — kokku kolm põlvkonda. Majas on ruumi 380 ruutmeetrit. Maja esimesel korrusel on elutuba, söögituba, hall, panipaik ja tualett.

Kolmekorruselise interjööri keskne element ja pilgupüüdja on söögitoa ühte seina kattev vitriin, kus on eksponeeritud bearbrick-karud. be@rbrick on mänguasi, mida õde ja vend mõlemad koguvad — neil on terve kollektsioon. Kujunduslike elementidena toimivad vitriinis ülalt kitsenevad redelid. Kogu ülejäänud maja ongi justkui suurem versioon mängukarude vitriinist täis eri tasapindu ja redeleid.

Esimese korruse elutoa seinal on Tai grafitikunstniku MMFK looming. Elutoa vastas on välibassein koos terassiga. Basseini juures oleval seinal kohtab samuti MMKF-i kunsti.

Eramu teine korrus on venna pere päralt, kus on elutuba ja terass ning kaks magamistuba — üks vanemate, teine laste päralt.


Lastetuba maja teisel korrusel. Lastetoast pääseb otse võrkkiigega mänguruumi.

Õe magamistuba maja kolmandal korrusel. Mööda suurt redelit pääseb väiksemale päevavoodile.

Õe magamistoa juures olev duširuum — nagu ka korrus allpool venna magamistoaga ühenduses olev duširuum — on korraliku toa mõõtmetega.


Maja kõiki korruseid läbib trepihalli juurde jääv aatrium, mille kõrgust rõhutab seinale paigutatud redel.