Kuidas leidsite selle päris oma kodu?
Vaatasin lihtsalt kuulutusi iga päev kolm kuud järjest ja see korter oli esimene, mis silma jäi ja mida vaatama tulime.

Kust leiate inspiratsiooni kodu sisustuse jaoks ja millised poed on lemmikud?
Tallinnas käin näiteks sellistes poodides nagu Muster ja BoConcept, kus on rohkem nipet-näpet müügil ja Tartus E-Kaubamajas. Vaatan ka Eesti disainerite asju, näiteks leidsime toreda lastetelgi Ruudiselt. Neid oli veel mitmeid eri värve ja variante. Inspiratsiooniks piilun vahest muidugi ka Pinteresti.

Mis ajendas šabloonvärvimise ette võtma?
Mõtlesime ikka, et prooviks ära, kuigi kahtlesime, et kas ise ikka hakkama saame, sest mu elukaaslane ei ole selles valdkonnas nii osavate näppudega, kuid tahe oli siiski suurem. Ja meile jäi ikkagi kohe Kasemetsa šabloon silma ning mõeldud — tehtud. Ja nüüd oleme väga rahul — ja kõik külalised kes meil käinud on, on samuti väga kiitnud.

Kas lapsed on toaga rahul?
Oi, neile väga meeldis ja nad on juba ka oma jäljed seinale jätnud.
Kuna meil on seinas savikrohv, siis seda veidikegi hõõrudes tuleb see kergesti maha. Laps ootas und joonistas näpuga seinale ringe. Nüüd on meil veel lisaks ilusad laigud seinal.

Teil on seinal lahe ruumiline lisand — linnupesakast. Kuidas see tekkis?
Jah, kohe, kui ma seda nägin, tahtsin ka osta. Mõtlesin, et see oleks nii kihvt ja läheks hästi kokku kaskedega. Selle linnumaja leidsin E-Kaubamajast Strösseli poest. Lisaks tulevad meil veel majakujulised riiulid seintele, mis tehakse eritellimusel.

Elutoa planeering on väga hästi välja tulnud!
Jah, tõesti, meile meeldivad Skandinaavia stiilis avara planeeringu ja hea valgustusega ruumid. Kui istuda söögilauas, siis on tunne, nagu oleksid väljas.

Allikas: Stencilit