Hubane meeleolu koju

Valgustatud mööbel loob erilise atmosfääri kokkusaamisteks, muudab igava ruumi ja pimeda öö ainulaadseks. Eriti pilkupüüdvad on just vaasid, lillepotid ja väikevormid, mis sobivad nii sise- kui ka välitingimustesse.

Soojadel suveõhtutel aias või terrassil istudes mõjuvad valgusobjektid lausa lummavalt ning aitavad luua meeldiva meeleolu. Kuigi Eesti suvi on lühike, saab sellist mööblit nautida aasta läbi— valgusmänguna on see õues vaatemänguline ka pimedal ajal.

Tegelikult on erinevate ilmadega arvestanud ka tootjad, leides mööbliesemetele multifunktsionaalseid kasutusviise. Näiteks Vondomi valgustatud lillepottide isekastev süsteem tagab taimedele piisava niiskuse kuni kolmeks kuuks. Hea näide on ka praktiline Plusti riidenagi, mis tervitab oma maheda valgusega pimedas koju jõudvaid pereliikmeid.

Lihtsa vaevaga saab luua ka põneva ja värvimuutva valgusšõu, mida saab kontrollida läbi puldi või telefoni.

Lihtne hooldus

Valgustatud mööbel on toodetud vastupidavast ja valgust läbikumavast plastmassist, mis sobib igasse kliimasse. Tuhandeid tunde kestev LED valgustus ja kergesti puhastatav pind aitab hoida ka hoolduskulud minimaalsed, mis teeb rahulolevaks iga koduomaniku.

Mööbli, aksessuaaride ja muude valgusobjektide hulgas on palju erinevaid lahendusi ka büroodesse, ööklubidesse, suurüritustele ja mujale.

Kui sul tekkis huvi valgustatud mööbli vastu ja sa otsid enda koju, kontorisse või avalikku ruumi põnevat lahendust, siis külasta PSI Sisustussalongi Tallinnas aadressil Suve 2 või uuri lähemalt veebilehelt psisisustus.ee.

Jaga
Kommentaarid