See on koht, kust saab lihtsasti Tallinna või Jürisse sõita ning oma lapsed pärast tööpäeva ja nädalavahetustel rahulikult õue lubada. Elukoht sobib kõigile, kuid eriti hea valik on see noorele perele, kes soovib, et nii kool, lasteaed kui ka isegi töökoht oleksid lähedal.

Eeliseks on rohkem ruumi, sest kui mujal müüakse samade hindadega 110–130 m2 suuruseid bokse, siis Kirsi teel ootavad uusi koduomanikke avaramad ja ruumikamad elamised. Ruumi on igas ridaelamuboksis 151 ruutmeetri jagu. Boonuseks terrass ja kaks parkimiskohta.

Privaatsus ja läbimõeldud planeering

Majaosa ise paikneb privaatsel ja vaiksel tupiktänaval. Hooviosa on kenasti hooldatud ja haljastatud. Naabrite pilkude eest pakub privaatsust kõrge elupuuhekk, murukate on hooldatud ja korras. On lihtsalt lust sisse kolida ning kogu elamine ja aed enda näo järgi kujundada! Kinnistu on piiratud aiaga, sissesõit hoovi puldist avatava värava kaudu.

Kuue ridaelamuboksiga elamu on ehitatud väikeplokkidest, soojustatud ning välisviimistluses on kasutatud krohvi. Et oleks hõlbus ja lihtne elada, on moodustatud korteriomandid ja hooviala notariaalne kasutuskord. Naabrite vahele on lubatud ehitada kuni 1,5 meetri kõrgune aed. Ühest küljest tagab see mõnusa omaette olemise, kuid teisalt on naabrid kõrval olemas. Hea ja turvaline tunne!
Kirsi tee ridaelamud.
Läbimõeldud planeeringuga majaosa esimesel korrusel paikneb sisseehitatud garderoobikapiga esik, millest sujuvalt edasi liikudes pääseb avatud planeeringuga elutuppa ja kööki. Elutoast avaneb uks hoovipoolsele päikeselisele terrassile. Avar terrass avaneb päevapäikesele – see loob mõnusa ajaveetmise koha soojemal perioodil. Teisel korrusel on kolm magamistuba. Suuremas magamistoas on eraldi sissepääsuga suur garderoobiruum.

Kodu linna ja asula lähedal maal

Jüri on kaunis paik ja kõik vajalik on seal olemas. Suurt rõhku on pandud spordiga tegelemisele: näiteks on Jüri spordihoones 25 meetri pikkune bassein, jõusaal, pallimängu-, aeroobika-, judosaalid. Toimuvad erinevad treeningud alates lauatennisest ja lõpetades vesiaeroobikaga. Midagi igale maitsele ning tore on seda kõike koos perega teha!

Läheduses asuvad veel hinnatud Jüri gümnaasium, Järveküla kool ja Peetri lasteaed-põhikool. Elamurajooni vahetus läheduses on olemas erinevad poed, ühistranspordipeatused ning meelelahutuskeskused.

Kuna paljud käivad pealinnas või Jüris tööl ja koolis, on see ideaalne asukoht – toimib hea bussiühendus nii Jüri aleviku kui ka Tallinnaga.

Lisainfo: www.kirsikodu.ee.

Jaga
Kommentaarid