HUH seeria sai alguse Radise Prantsusmaa koostööpartneri soovist pakkuda veidi retrolikus võtmes tänapäevast elutoamööblit, mida saaks eksportida mitmesse kaugemasse riiki. Radise disainer Raul Abner alustas kõigepealt kirjutuslauast ja kummutist, seejärel lisandusid TV-alus, söögilaud ning voodi öökapiga. Üllatuseks on HUH seeria väga hästi vastu võtnud ka eestlased.

Tool LEELO on mugav ja ergonoomiline, mille eesmärgiks on oma erksate toonide ja julge vormiga tuua põnevust ja värskust meie tavaliselt tagasihoidlikku interjööri. Olgugi et tulemus on lihtne, mänguline ja lõbus, on LEELO vorm tegelikult üles ehitatud rangele geomeetrilisele süsteemile, kus iga nurk on täpselt sobivaks välja töötatud, tagades tooli istumismugavuse ja ergonoomilisuse. Autoriteks on Maria Kuusik ja Mari Kõrgesaar. Tooli jaoks kasutatakse just selleks disainitud žakaarkangast.

SIK-SAK on riiulisari, mis samuti valmistatud kasevineerist nagu Radise ülejäänud tooted. Tegemist on mahuka ja tugeva riiuliga, mida saab kasutada ka õhulise ruumijagajana. Riiul SIK-SAK on saadaval kolmes mõõdus ja mitmes värvitoonis, pakkudes sobivat lahendust erineva suurusega ruumidesse.