Muinasjutuline koogitaldrik sarjast „1001 ööd”

Disainer: Marion Isabelle Varik

Tuntud muinasjutust inspireeritud luksuslikust nõudesarjast „1001 ööd” leiab eri suurusega tasse-taldrikuid, kannusid, kausse, vaagnaid ja palju muud. Kõik tööd on valmistanud autor ise. See teeb iga eseme kordumatuks ja eriliseks. Saadaval türkiissinisena ja plaatinadetailidega ning elevandiluukarva variandis, mille detailid on kaetud 24-karaadise kullaga. Müügil Eesti disaini majas aadressil Kalasadama 8, Tallinn.

Oivaline valgusti, mis sobib igasse tuppa.

Puidust valgusti Karukell

Disainer Elmet Treier planeerib tootmist ja tooteid ikka nii, et ei tekiks mõttetut jääki, ühtlasi kasutab ära tekkinud jäägi ja ostab teistelt tootjatelt jääkmaterjali veel juurdegi. Hea näide on ilus ja praktiline täispuidust valgusti, mis sobib lae- ja põrandavalgustiks. Saadaval Eesti disaini majas Kalasadama 8, Tallinn.

Visuaalsed muusikarütmid vineeris. Kas kuuled?

Muusikast inspireeritud

Kas oled kunagi mõelnud, milline võiks materjalina välja näha mereäärne bluus või kohvine džäss? Triibuvineeri töötasapindades kõlavad visuaalsed rütmid toovad köökidesse mängulise ja loova õhustiku, mis paneb kodukokad rõõmuga kaasa ümisema. www.triibuvineer.ee