Furgneri eesmärgiks on alati olnud tuua kvaliteetset disaini ka tavakodudesse. Kui enamasti seostuvad disainesemed sellega, et peab oma rahakukrut korralikult kergendama, siis Furgnerist leiab kodusesse interjööri pärleid väga taskukohase hinnaga. Hoolikalt valitud sisutuselemendid on eranditult ülikvaliteetsed ning võimalikult palju on kasutatud naturaalseid materjale – olgu siis terasest ja marmorist diivanilaud või kodumaine Furgneri enda toodetud sametdiivan, mille sinise kangaga näidis salongis uudistajaid tervitab.

Kõik salongis leiduvad mööbliesemed on tunnustatud disaineritelt, kes pakuvad kodusisustushuvilistele vaid parimat. Näiteks TemaHome diivanilaud Bruno võitis 2018. aastal Saksamaa kõrgelt tunnustatud disainiauhinna German Design Awardi.

Ka veerevad uhiuues mööblisalongis ringi VLUV istepallid, mis ühendavad tervislikkuse stiilsusega. Modernsesse kodusse ja kontorisse sobiv istepall parandab istuva töö puhul tervist ning rühti ning imeilus kangast, nahast või vildist pall kaunistab töönurka ning seda ei pea peitma kontori nurka. Mööblisalongis on nüüd võimalik kaubavalikuga tutvuda, ammutada väljapanekutest inspiratsiooni ning veenduda toodete kvaliteedis ja sobivuses koju.

Üsna pea on salongis võimalik ka panna kinni aeg sisekujundaja juurde, kes aitab nõu ja jõuga, kuidas oma koduruumid ajakirjavääriliseks kujundada.

Avamise puhul on 19. märtsini mööblisalongis avamise puhul valik TemaHome, Woodmani, NORR11 ja paljude teiste tootjate mööblit 20% soodsam.

Tulge uudistama Sakala 7 Tallinn või külastage Furgneri e-poodi www.furgner.com

Jaga
Kommentaarid