Asukoht ja moodsus

Promenaadi majad asuvad ainult lühikese jalutuskäigu kaugusel vanalinnast, Tallinna sadama Admiraliteedi basseini jalakäijate promenaadi ääres, mis on andnud majadele ka nime. Kolm eriilmelist hoonet moodustavad läbimõeldud keskkonnaga ühtse terviku ja on ühendatud omavahel maa-aluse parkla kaudu. Promenaadi majadest saad astuda otse linnamelusse, kus ootavad teatrid, kinod, restoranid, sõbrad, töö.

Ülemiste korruste elanikud saavad nautida võrratuid vaateid vanalinnale lausa oma koduaknast. Oivalised vaated ja tulesära on justkui kogu aeg osa kodusest interjöörist. Sinu kodu on sel juhul ka avatud sõpradele, kellega mõnusalt aega veeta. Kodust lahkumata, kuid linna südames.

Modernne arhitektuur ja läbimõeldud elukeskkond

Promenaadi majad – Linnamaja, Peremaja ja Kogukonnamaja – esindavad kolme elustiili koos oma elamisviisi ning -kvaliteediga. See on arhitektuurselt omanäoline, moodne, pilkupüüdev ja keskkonnasõbralik multifunktsionaalne tervik.

Energiasäästlik A-energiaklass

On hea end kodus hästi tunda, mõtlemata seejuures kopsakatele küttearvetele. Esimese kortermajana Eestis ammutatakse energiat maja vaivundamendist ehk 20 meetri sügavusel asuvatest energiavaiadest. Ennustatav kokkuhoid küttekuludelt on 25–30%. Ära kasutatakse ka jahutussüsteemist vabanev soojus, mis tavaliselt õhku paisatakse. Puhtam elukeskkond sulle endale ja teistele!

Kodu, millel on iseloomu

Promenaadi majade korterid on 1–5-toalised. Planeeringud on peensusteni läbi mõeldud ja arvestavad hoonete eripäraga. Iga korteri jaoks on olemas panipaik ja maa-alune parkimiskoht. Viimastel korrustel on erilised 5,5 meetri kõrguste lagedega loft'id, kus saad eluruumid kujundada just sellisel moel, mis sind ja su peret kõige enam kõnetab. Meeldib sulle industriaalne, klassikaline või modernne stiil? Teisigi kortereid ootavad erinevad viimistluspaketid.

Astu sisse ja tunneta! Promenaadi majade kliendipäev toimub 16. detsembril kell 12–14.

Vaata lähemalt www.promenaadimajad.ee

Jaga
Kommentaarid