Larsen alustas üksikute korterite müümisega, kuid see polnud lihtsalt müük müügi pärast. Ei renoveeritud “kortereid”, vaid tehti elamisväärseid kodusid. Iga projekti puhul mõeldi detailideni läbi, mis selle koha eriliseks teeb. Jäeti alles kõik taastamisväärne: kalasabaparkett, aknakremoonid, radiaatorid, laekarniisid ja palju muud. Killukese ajaloo edasikandmisel on suur väärtus — nii on kodul pikem oma lugu. Lisandusid kvaliteetne materjalivalik, töö ja sisustus. Ideaalne lahendus tänapäeva kiire elutempoga noorele.

Firma ühe omaniku Priit Vare sõnul tuleb end sättida kliendi kingadesse, sest nii on tulemus kõigile ootuspärane. Oluline tahk on hea perspektiivitunnetus, mis tuleb kogemuse ja ajaga. Nii oskad soovitada parimat.

Ootamatult kiiremini jõuti üksikutest korteritest mahuka projektini. See on tiimil tõesti silmad särama pannud, sest tunne on hea — luua midagi ühest küljest eimillestki, kuid teisalt väga suurest asjast. Nimelt on endisesse politseimajja aadressil Erika tänav 15 kerkimas uus ja omanäoline korterelamu. Kalamaja ja Põhja-Tallinn on nagu Berliini või Londoni idaosa, kuhu aastaid-aastaid tagasi ei ostetud kortereid ja hinnad olid madalamad, kuid nüüd on seis vastupidine — piirkond on populaarne ja soositud ning hinnad oluliselt kõrgemad. Plussiks on Tallinna põhjaosa üldine areng, juba õige pea ehitatakse üle tee suur vabaajakeskus koos poodidega, mis tõstab oluliselt kogu piirkonna väärtust ja mainet.

Uus projekt on üks staliniaegne hoone, millest jäävad alles vaid välisseinad, sest kogu sisu ei vasta enam tänapäevastele nõuetele ega mõttemallile. Hoone saab juurde ühe korruse, kust avanevad vaated linnale ja merele. Katuseaknad on võimalikult madalal, et näeks kenasti õue.

Eriliseks teeb korterelamu selle avar, vaid oma maja elanikele mõeldud aed. Siin on eraldi osa parkimiseks, haljastatud pargis saab nautida omaette olemist ja pisematele tuleb mänguala. Aed on nii suur, et nii mõnigi arendaja sooviks osa sellest endale — et veel üks maja ehitada, kuid Larseni eesmärk on luua väärtust kvaliteetse elukeskkonna näol.

Hoone ehitatakse nii, et saaks B-energiaklassi märgise. Sellise hoone puhul on see ülisuur saavutus — A-klass on juba see, kui ise elektrit toodetakse. Nii kuuluvad ühte komplekti kõrged laed, avarus ja mõistlikud kommunaalkulud.

Korterid teevad eriliseks detailid. Algfaasis kaasati protsessi kogemustega sisearhitekt Liina Vaino (Lennuki sisearhitekt). Pikkade arutelude tulemusena on läbi mõeldud kogu sisearhitektuurne osa alates pistikupesade asukohast ja põrandaliistu kõrgusest lõpetades „teise korrusega“ mõnes korteris. Nimelt on paljudes esimese korruse väiksemates ja kõrgemate lagedega korterites laealune nišš, kuhu saab kujundada endale meelepärase iseloomuga pesa. Läbivalt on sisekujundusliku elemendina sisse toodud tellissein, mis loob mõnusalt industriaalse hõngu. Just sellised detailid, mida esmapilgul ei pruugi tähele panna, teevad kodu nauditavaks.

Majja elama asuv seltskond on Kalamajale omaselt kirju. Siia on ostnud kodu nii finantsjuhid kui ka maalikunstnikud, nii arhitektid kui ka turundusjuhid. Igatahes tõotab kokku tulla mõnus grupp toredaid inimesi, kellega on põnev aias juttu puhuda.

Larseni taga on neli julget ja ambitsioonikat omanikku vanuses 28-31. Sõbrad, töökaaslased, koos bändi teinud — neid ühendab julgus äri teha. Tööprotsessis on hästi palju diskussiooni ja puudub kartus, et keegi isiklikult võtab. Kinnisvarasse tuldi puhtalt lehelt finantssektorist.

Lõpetuseks ütleb Priit, et uuelt kodult on õigus eeldada enamat, kui ollakse harjunud. Standardlahenduste aeg on tõenäoliselt mööda saamas. Nagu iga inimene, on ka iga kodu ainulaadne.