Kas oled aktiivne sporditegija või sulle meeldib lihtsalt jalutada? Pelgurannas asuv promenaad pakub sportimisvõimalust jalgratturile, rulluisutajale ja jooksjale. Merega ääristatud ja valgustatud kergliiklustee pakub nauditavat teekonda Põhja-Tallinnast Eesti Vabaõhumuuseumi või Rocca al Mare keskuseni. Jaluta üksi, koos pere või neljajalgse lemmikuga.

Tõepoolest, Stroomi rannast on kujunenud viimaste aastatega täisväärtuslik paik — mõnusal mereäärsel promenaadil, otse sinu kodu lähedal saab nautida hingematvaid päikeseloojanguid, tunda ennast vabalt ja laadida kiires elutempos tühjenenud patareisid.

Kaasaegne elukeskkond

Randla 6 (www.randla6.ee) arenduse teeb eriliseks elamu moodne ilme, ehitamisel ja viimistlemisel on kasutatud kaasaegset tehnoloogiat ja materjale. Kortermajas on mugav lift, ruumikad panipaigad ning parkimiskohad hoone all ja õuealal. Silma hakkavad korterite omanäolised planeeringud ja tähelepanu on pööratud kvaliteetsetele viimistluslahendustele.

Viiekorruselises rõdude ja terrassidega kortermajas on 45 ühe- kuni neljatoalist korterit. Valikuvõimalust jagub igale uuest kodust unistajale — nii peredele kui ka neile, kel pere loomise plaani ei ole.

Kõikides korterites on oma soojustagastusega ventilatsiooniseade, mida on võimalik isiklike vajaduste järgi reguleerida. Et kodus oleks alati mõnus ja soe just teie vajaduste järgi, on küttesüsteem lahendatud mugava korteripõhiselt reguleeritava põrandakütte näol.

Elektri- ja veenäitude saatmine meili teel on jäänud minevikku! Vee- ja elektriarvestid on Randla 6 korterelamus kõik kaugloetavad.

Kõik teavad, et köök on kodu süda. Selleks et kodust tunnet veelgi rõhutada, on mitmes korteris köögimööbel koos tehnikaga juba hinna sees. Kiirematel ostjatel on võimalik valida endale meelepärasem lahendus, mille on Randla 6 korterite jaoks välja töötanud disainer.

Kõikide teiste korterite ostjatel on soovi korral samuti võimalus täiendava tasu eest valida nii esiku kui ka magamistoa garderoobi ja kolme erineva viimistlusmaterjaliga köökide seast endale sobivam variant.

Vaata pakettide kohta veel lähemalt SIIT.

Köögimööbel nr 1


Köögimööbel nr 2


Köögimööbel nr 3


Palju tegevust värskes õhus

Et Randla 6 elanik tunneks ennast ka õuealal koduselt ja mõnusalt, haljastatakse maja sisehoov hubaselt ja omanäoliselt. Mudilased saavad lustida piiratud ja turvalisel mänguplatsil, kuhu paigaldatakse liumägi, kiiged ja liivakast. Suurematel lastel on koos sõpradega võimalik lõbutseda kodu lähedal asuvatel erinevatel mänguväljakutel.

Pelgurannas jätkub tegevust küllaga ja kõikidele! Rannas on pallimänguväljakud ja vabaõhu-jõusaal, suve perioodil välikohvikud ning magusasõpradele jäätisehaagis. Siin on mitmed mänguväljakud, võimalus sõita elektriautodega või hüpata batuudil — tegevust kogu perele!

Vaata lähemalt www.randla6.ee

Jaga
Kommentaarid