2009. aastal ehitatud kahekorruselises villa juurde kuulub lisaks 166,5 ruutmeerile elupinnale ka hiiglaslik terrass. Teisel korrusel asuvad magamistoad ning rõdu vaatega maalilistele lahesoppidele ja männimetsale.

Peakorrus koosneb avarast elutoast, söögitoast ja köögist. Kargest kliimast ja puhtast loodusmaastikust inspireeritud sisekujunduses domineerivad külmad ja heledad toonid. Üldist jahedat fooni muudab hubasemaks Norra tootja Nordpeisi kamin.

Ka mööbli ja sisustusaksessuaaridega on ümber käidud tagasihoidlikult. Märksõnadeks on tasakaalukus, rahu ja lihtsus, mis oma pretensioonituses suudab siiski mõjuda ülimalt luksuslikult. Moodsalt minimalistliku mööblivaliku seas paistab silma üksik antiikne kummut esikus.

Kodus ei kohta mitte ühtegi kunstiteost ja ilmselt puudub selle järgi ka otsene vajadus, sest tühju seinu asendavad igas ruumis imelised vaated. Läbi lükanduste pääseb elutoast terrassile.

Itaalia päritolu kõrgläikega köögimööbel paneb ruumi mõjuma puhtalt ja steriilselt. Köögiga on ühendatud söögituba, mis on projekteeritud võimalikult lähedale õuealale. Nii on ilusa ilmaga võimalik kiiresti terrassile einestama kolida ja vastupidi — vihma korral tagasi katuse alla!

Teisel korrusel asuvad magamistoad ja kodukontor. Valge viimistlusega loovad põneva kontrasti musta värvi põrandaliistud ja ukseavad.

Ka magamistuba mõjub oma lihtsuses lausa askeetlikult. Ainsaks iludetailiks on kaunis vaade merele.

Nii nagu ühele õigele Soome elamisele kohane, ei puudu ka siit korralik saun ja läbimõeldud vannituba. Nagu ka teistes ruumides, avaneb pesuruumidest väljapääs terrassile.