Jazzkaare kodukontsertide traditsioon sai alguse 2015. aastal, mil erinevate perede köökides astus üles Soome trummar ja löökpillimängija Tatu Rönkkö. Eelmisel kevadel käisid kodudes muusikute ja kuulajate vahelisi barjääre lõhkumas Kira Skov ja Maria Faust, kitarrivõlur Andre Maaker, lauljatar Laura Põldvere, duo Elina Hokkanen ja Johannes Laas, Eesti-Poola-Saksamaa kollektiiv Grupa Janke Randalu ning 2018. aasta meesartisti bänd Erki Pärnoja: Efterglow.

Foto: Laura Palling - Efterglow kodukontsert

Oma kodu saab kontserdipaigaks esitada kuni 12. märtsini. Kontsertide toimumiskohad kuulutatakse välja märtsi lõpus.

Kandideerimiseks saada aadressile ronja@jazzkaar.ee järgmine info:

  • kirjelda lühidalt, miks just sinu kodu oleks parim võõrustaja;
  • lisa juurde foto kodust ja selle elanikest;
  • lisa kontaktandmed (nimi, telefon, aadress, publiku mahutavus).

Foto: Rene Jakobson. Laura Põldvere ja Kusti Lemba kodukontsert.

Oodatud on ka kodud, kus on olemas hea kõlaga klaver. Pakkuda võib ka kodusid väljaspool pealinna, sest ettevõtmisega loodetakse jõuda ka Tallinnast kaugemale.

20.-29. aprillini toimuva Jazzkaare põhiprogrammis on üle 60 kontserdi Tallinnas. 29. korda toimuva Jazzkaare festivali peaesinejad on Suurbritannia lauljatar Laura Mvula, USA jazzitipud – mitme Grammy’ga auhinnatud sütitav hammondivirtuoos-laulja Cory Henry ansambliga The Funk Apostles, saksofonilegend Bill Evans kvartetiga Petite Blond II, mainekas jazztrio The Bad Plus ning Hispaania lauljatar Silvia Perez Cruz.

Vaata lähemalt: jazzkaar.ee

LOE LISAKS: