50-ruutmeetrisele pinnale mahub täisväärtuslik kolmetoaline korter koos kahe magamistoa, avara elutoa, köögi ja vannitoaga. Läbimõeldud planeeringu puhul on kõik justkui oma õiges kohas. Pind on optimaalselt kasutuses ja tundub seetõttu ka suurem.

Puhtas ja põhjamaises võtmes kujundatud korteris on domineerivaks jooneks musta ja valge värvi kombineerimine, millele lisandub ka pronksivärvi elemente. Must-valged on näiteks Baltestist eriprojektina tellitud art deco’lik köögimööbel koos Boschi ja Electroluxi köögitehnikaga.

Värvikombinatsiooni läbimõeldus avaldub ka kõige pisemates detailides: näiteks on Šveitsist spetsiaalselt tellitud mustad ABB lülitite ja pistikupesade dekoratiivraamid. Ka valgustid on valitud enamasti must-valgetes toonides, kuigi värvigammat rikastavad ka pronksikarva elemendid.

Vannituba on kompaktne, kuid mõjub luksuslikult, kuna kasutatud on kvaliteetset Vitra sanitaartehnikat, Hals Interiori stiilset nurgatrappi ning Klaasmerkist eritellimusel valminud karastatud klaasist dušiseina.

Põhjamaist tasakaalukust lisab korterile elevandiluukarva poolmatt seinavärv ning saarepuust hele naturaalne parkett. Vaade, mis avaneb korteri akendest kirevatele linnatuledele, sh Olümpia hotellile ja ärihoonetele, reedab, et tegemist on tõelise linnakorteriga. Korter sobib neile, kes soovivad elada linna südames, kuid nautida siiski vaikust, mida pakuvad hoovi poole asetsevad aknad.