Nüüd Ceramics modernsesse interjööri
Nüüd Ceramics’i betoonist seinakell ei ole pelgalt ajanäitaja, vaid ka karakteriga sisekujunduselement, mis ilmestab igat kaasaegset ja minimalistlikku interjööri. Kellad valmivad käsitööna, mistõttu on iga kell ainulaadne. Saadaval kahes mõõdus: 22 cm ja 30 cm.

Kiikhobu FOX sobib igasse koju
Disainer Maile Grünberg on eesti sisearhitektuuris ja disainis elujõulise ja moodsa mõtlemisega loovisik. Lennult suudab ta orienteeruda kaasaegse disaini suundades ja erinevates stiilides, olgu tegemist popkunsti, art deco või hihg-tech-iga. Noppisime tema loomingu hulgast puidust hobuste väikeseeria, mis teeb iga väikse meele rõõmsaks ja sobib hästi igasse interjööri! Kaks varianti: hobune ratastel ja kiikhobune tallal. Viimistlus on naturaalne või peitsitud erinevad värvitoonid. Kaetud mattlakiga. Tegu on lastesõbraliku tootega.

Vildist riidepuu meeldib riietele
WOH sündis vajadusest riidepuu järgi, mis ei laseks rõivastel maha libiseda ja hoiaks nende vormi.
Riidepuu valmistamisel on kasutatud polüestervilti, mis koosneb vähemalt 70% taaskasutatud pudelitest.

Luba muinasjutt tuppa — koogitaldrik sarjast “1001 ööd”
Disainer: Marion Isabelle Varik
Tuntud muinasjutust inspireeritud luksuslikust nõudesarjast “1001 ööd” leiab erineva suurusega tassid-taldrikud, kannud, kausid, vaagnad ja palju muud, millest saab oma maitse ja soovide järgi kombineerida just meelepärase komplekti. Kõik tööd on valmistanud autor ise. See teeb iga eseme kordumatuks ja eriliseks. Saadaval türkiissinisena, mille detailid plaatinaga ning elevandiluukarva, detailid kaetud 24K kullaga.

Lagunev Ilu “Rotten Beauty”
Disainer Karmen Saat
Projekt sai alguse hallitusest ja selle vastandlikust ilust. Soovides salvestada lagunemise kõige ilusamat poolt, mis jääb enamasti paljudele märkamatuks, võttis kunstnik mädanevatest puu ja juurviljadest vormid ning taasesitles neid hügieenilisel ning õrnal moel keraamiliste skulptuuranumatena. Salvestatud tekstuurid on värvilistel anumatel esile toodud tänu varjutamistehnikaga. Anumatesse salvestatud tekstuurid lasevad neid uudistada ja kombata ilma ebameeldivat tunnet tekitamata. Kollektsioon koosneb suurest Jackfruit’ist, arbuusist, melonist, kõrvitsast, paprikast ja mangost.

Eesti Disaini Maja aadressil Kalasadma 8 on jõulude eel avatud:
21.12, K 11-20
22.12, N 11-20
23.12, R 11-19
24.12, L 11-14
Eesti Disaini Maja xmas market Solarises on avatud kuni 23. detsembrini kell 20