Büroode, koolide ja ühiskondlike hoonete sisustamisel on valdavaks trend, mis soosib üldkasutatavate ruumide muutumist kodusemaks. Mööblilt oodatakse mugandumist vastavalt olukorrale. Isku tootevalik vastab neile nõuetele, sest ka kodumööbel on testitud Lahti testilaborites.

Isku esitles messil kahte uut tooliperekonda, mis on valmistatud termovormitavast vineerist UPM Grada. See uue põlvkonna materjal võimaldab valmistada tooteid väiksema materjalikaoga ja ökoloogilisemalt.

Samuli Naamanga disainitud Lightness toolisarja materjali õhulisus ja vormitavus võimaldavad toolide erilise virnastatavuse ja rivistatavuse ning mugava istumise.

Lightness toolid on õhulised ja head virna laduda.

Antti Olini Duo-nõupidamistoolide sarja esimestele versioonidele lisab ergonoomilisust UPM Grada vetruvus. Need kõrge seljatoega toolid sobivad eriti vabama õhkkonnaga ruumidesse. Uus liimimistehnika võimaldab polstrit paigaldada ilma et tooli “saledus” kannataks.

Koolimaailmas sooja vastuvõtu leidnud, Kaija Aalto disainitud akustiline sein Mukula on saanud lisaks uusi vorme ja värve. Värvikas sein mini- istmetega toimib pilgupüüdjana ka siis, kui istumispaiku ei vajata. See on vaid üks näide Isku aktiivsest koostööst disainiala üliõpilastega tuleviku koolimiljöö kujundamisel. Uute lahenduste leidmisel aitavad pikaajalised kogemused koolide sisustamisel.
Kaija Aalto disainitud akustiline sein Mukula.
Traditsioonide jätkamise näiteks võttis Isku taastootmisse Kurt Hvitsjö 1955. aastal disainitud tooli “Tool 50” , mis sai tuntuks just koolimaailmas. Habitarel oli tool eksponeeritud trendikalt must-valgetes toonides.
Kurt Hvitsjö 1955. a disainitud “Tool 50” taastootmises.

Isku uutest diivanitest oli messil Nea vikströmi Lumous diivan, mis oma disainilt sobib ka ühiskondlikesse ruumidesse. Suurte lösutamisdiivanite sõpradele oli uus Ilari Jääskeläise disainitud Nordic maksidiivan.

Väiksematesse ruumidesse sobib Nea Vikströmi teine uudis — diivan Yyteri.
Istumist saab veelgi mõnusamaks muuta, kui liita diivanile stiililt sobiva tumba.
 Nea Vikströmi disainitud diivan Yyteri

Ilari Jääskeläise 2012. aastal disainitud Inkoo diivanisari on sellel sügisel saanud täiendust uue Inkoo Pro High mudeliga, mille eriti kõrge seljatugi ja küljed võimaldavad privaatsust näiteks oote- ja aularuumides. Kahevärviline polsterdus lisab diivanile väärtust sisustuselemendina.

Isku uutest kummutitest olid messil Osmo Norose kujundatud Hanko köögile jätkuks söögilaud ja kummutid.
Messi teine kummuti uudis Lahti tehasest oli kaunis tammetoonis Garda sari.
Põhjamaises stiilis Saaristo kappide-kummutite perekond on täienenud pukkjalgadel söögilauaga. See komplekt võlub oma ainulaadse looduse poolt kujundatud pindadega.

Inspiratsiooni kodu kujundamiseks leiad siit.

Isku uue mööblivalikuga saab tutvuda siin.

Jaga
Kommentaarid