Uurisime Tikkurilast, millised värvid on sel aastal suunanäitajad. Jätkuvalt on värvitrendid inspireeritud loodusest, sest maalähedased toonid on ikka veel moes. Halli värviskaala on kasutuses kogu ulatuses — pehmest hallikast kuni sepistatud metalli sügavhallini. Eestlasele omased looduslikud materjalid löövad jätkuvalt laineid, looduslikke vorme ja käsitöö rustikaalsust ei tasu peita, vaid just esile tõsta.


Pildil: Rooste efekt

Metallikvärvid ja –efektid on kasvav trend, kuid ka siin ei saa mööda maalähedusest. Esile on kerkinud vask ja messing koosluses maalähedaste toonidega, sellegi uudse koosluse leiab Tikkurila värvitrendikaardilt.

Roheline kui uue aastatuhande värv jätkab oma võidukäiku tingituna keskkonnasõbralike eluviiside populaarsuse kasvust.


Pildil: Metalliklasuur struktuursel pinnal

Sinine, türkiis ja muud veetoonid on menukad nii sisustuskangaste kui ka -materjalide puhul.

Päike on meie valgusallikas ja tänu talle on meie ümber elu. Kollase energilisus särab taas ja on igati tänuväärne meie kliimas — ideaalne toon ruumi elavdamiseks.


Pildil: Metalliklasuur struktuursel pinnal

Tikkurila värvipaletid sinu maitsele

Värvipoes pole just kerge orienteeruda, sest toone on tuhandetes variatsioonide. Tikkurila on aga loonud mõnusad kombinatsioonispikrid, kust saab ideid ammutada ja oma kodule uus nägu anda.

Tuhandete lugude kodu
Hüvasti minimalism! Tere tulemast möödunud aegade pidustuste lumm! Maailm, mis tulvil šikke esemeid, siidi-sametit, metalli helklust ning küpseid värve.

Sinine armastab rahu
Ehe ja alati armas sinine haarab oma embusse, rahustab ning värskendab meeli. Sinine koos looduslike materjalidega võlub oma lihtsa iluga ega valmista iial pettumust.

Nägin kord unenägu suvest
Vee värvid ja päikesest küps sidrunikollane — milline vastupandamatu kooslus! Toob meelde mälestusi suvest.

Rohelises pelgupaigas elab rõõm
Elujõulisest ja südist rohelisest õhkub energiat, rõõm tunneb siin end hästi. Mõtle, kuis’ algaks su päev omaenda värskes rohelises rahuoaasis.

Tantsib päikesega
Millest on tehtud peen olustik? Jõulisest savannikollasest, puhtast linasest, pehmelt voogavast sametist ja valguse mängust, mis tekib kuldsetel päevinäinud seintel.

Musta Roosi valss
Roosiromantika äratab ellu pitskangad ja pastelsed toonid. Musta Roosi elu möödub valsitaktis ja iga algav päev toob endaga uued seiklused.

Armastusest mineviku vastu
Puhtad ja ehtsad looduslikud materjalid, muretud toonid, lihvimata käsitöö ning ainulaadsed elunäinud esemed.

Hurmav hall annab ruumi
Kaugelt kaasa toodud esemed ja mõtted lisavad ajatule hallile õige koguse vürtsi ning annavad ruumile sügavuse ja võlu.

Kiindu kütkestavasse vaske
Vaske on lihtne armuda. Vask toob ruumi soojuse, loob salapärase meeleolu. Vask teab — kujutlusvõimel pole piire.

Jaga
Kommentaarid