Noorte jaoks oli maja puhul eriline kindlasti ise loomine ja oma loomingu väljenduse võimalus. Pisut aukartust äratav on muidugi ka talu vanus ja talu lugu. Nii kohtusid maja uued omanikud ka vanaprouaga, kelle vanaisa oli talu rajajaks. Selle käigus on nad teada saanud palju huvitavat ühe perekonna kasvamisest ja elamisest läbi sõdade.

Kuna noorele pererahvale on omane roheline mõtlemine, siis oli looduslike materjalide kasutamine asjade loomulik käik ja poolel teel olles sai see juba ka põhimõtteks, et jätkatakse looduslike materjalidega lõpuni välja.

Majas hakkab igal sammul silma maitsekas viimsitlus. Esimesel korrusel on kõigis tubades põrandakatteks tammelaud, köögis ja sanitaarruumides keraamilised plaadid. Siseviimistulusel on kasutatud savi- ja lubikrohvi, savi- ning linaõlivärve.

Teise korruse põrandakattematerjalina on kasutatud männiplanku. Hästi soojustatud majas annab soojust maasoojuspump, lisaks on köögis puupliit soojamüüriga ja elutoas saab nautida kaminatuld.

159 m² palkmaja asub 1,4 hektarisel krundil, seega saab siin nautida täielikku privaatsust. Siin on ka kõrvalhooned: kuur/panipaik, suveköök ja saunamaja. Aias pakub silmailu oma tiik, siin on vilja- ja põlispuud, kasvuhoone ning peenrakastid. Lisaks on kinnistule rajatud koppel, kus on võimalik lambaid pidada.

  • See kaunis kodu on müügis. Kui huvi rohkem, siis vaata lähemalt SIIT ja võta omanikuga ühendust.
Jaga
Kommentaarid