ABLOY uus, ülimalt ilmastikukindel SUPER WEATHER PROOF (SWP) ripplukkude sari on suurepärane näide just sellistesse ektreemsetesse oludesse mõeldud tooteseeriast. SWP ripplukud on ette nähtud kasutamiseks äärmiselt külmades ja ekstreemsetes asukohtades. Tõrgeteta luku toimimine on tagatud kõrges kuumuses, meresoola, tolmu ja ka liivaga kokkupuutel. Selliseid olukordi tuleb koduses Eestis ette rannapiirkondades, sadamates, teede-ehitustel, transpordis, laevadel-paatidel jne. Kuid ka mistahes kõrvalhoone, mille uks ja lukk asuvad välistingimustes, saavad talvel tunda käredat pakast, päevase päikese käes ülessulamist, veelkord külmumist ja suvel suvesooja. Võti peab avama rippluku veatult ja ilma tõrkumiseta igal aasta- ja kellaajal.

ABLOY SWP ripplukkudele on lisatud hermeetiline kaitsekork ja luku sangadele tihendid. Nii ei pääse luku sisemusse vett, liiva ega tolmu ning kork kaitseb mistahes võõrkeha sattumise eest võtmekanalisse.

Abloy ripplukkudele on võimalik lisada elektromehaaniline Cliq tehnoloogia. Sel juhul on luku südamikku ja võtmesse lisatud elektrooniline kiip. Kaughaldussüsteem võimaldab võtme omaniku kasutusõigusi seadistada ja kontrollida interneti teel. Kadunud võtme saab desaktiveerida kiirelt ja mugavalt. Nii lukud kui ka võtmed jätavad maha registri ja luku omanikul on võimalus näha luku avamised-sulgemised ning ka lubamatud avamiskatsed. SWP ripplukud on saadaval ABLOY PROTEC2 võtmeprofiiliga. See võtmeprofiil on kaitstud patendiga 2030. aastani.

Abloy ripplukke testitakse pidevalt ja need on kooskõlas erinevate standarditega (EN 12320, IEC 60 529). Abloy ripplukud täidavad kõiki neile esitatud standardijärgseid nõudmisi.

Vaata lisainfot SIIT.

Vaata ka videot.
Jaga
Kommentaarid