Rõdu, terrass või lihtsalt muruplats on kevadel, suvel ja ka varasügisel elutoa pikendus, mõnikord aga lausa täiesti omaette vaba aja veetmise ala, mille kujundamine on äärmiselt põnev. Kõige tähtsam on leida enda vajadustele vastav mööbel.

Jyski suvisest tootevalikust leiab sobiva aiamööbli nii väiksemale rõdule kui ka suurde aeda. Kui perekond on pisike ja hommikukohvi soovitakse nautida oma linnakorteri rõdul, siis on sobivaks valikuks väiksemad komplektid. Puidu pooldajatele näiteks Alessandria — kahest klapptoolist ja lauast koosnev õuemööbli komplekt, mida saab talveks lihtsalt kokku panna ja eest tõsta.

Neile, kes vajavad kergesti puhastatavat materjali on pakkuda polürotangist, terasest ja klaasist valmistatud väikest aiamööbli komplekti Brava.

Suurele terrassile ja aeda rajatud istumisnurga kujundamisel on nutikas tekitada õdus ja praktiline elu keskpunkt — suur ja mugav diivan ning lauad — toolid kõikide sugulaste ja sõprade võõrustamiseks. Jyski suvisest kollektsioonist leiab mõnusa, tõelise suvemööbli kuninga. Harrisoni komplekt ei vasta kindlasti tavalisele arusaamisele aiamööblist, see on tõepoolest justkui elutuba, mis on viidud õue, samas praktiline, ilmastikukindel ja kerge hooldada.

Õuemööbli puhul on lisaks kenale disainile ja mugavusele äärmiselt oluline just ilmastikukindlus. Jyski suvemööbel on valmistatud vee- ja niiskuskindlast polürotangist. Puitmööbel on aga värvitud spetsiaalse õuemööbli värviga, mistõttu on see väga vastupidav ning värv ei pragune. Selleks, et puitmööbel säilitaks kaua oma välimuse ja niiskuskindluse on soovitatav kasutada spetsiaalset lehtpuidust mööblile mõeldud õli.

Lihtne võimalus oma aiamööblit värskendada on hankida uued toolipadjad. Lisaks sellele, et need on istumise all mõnusad ja suviselt värvilised, on toolipatjadel ka väga praktiline väärtus, nad kaitsevad aiamööblit näiteks liigse pleekimise eest.

Õige õuehooaja juurde kuuluvad kindlasti mitmesugused aksessuaarid, lillepotid, õuelambid, päikesevarjud ja nii edasi. Kõik need lisavad värvi, loovad meeleolu ja pakuvad ka lisamugavust.

Eesti suvi on imeline ja sellest tuleb võtta kõik, mis võimalik. Et ükski päikesekiir ei jääks püüdmata tuleb terrass, aed või rõdu varakult valmis panna. Kogu värskeid ideid Jyski suvekataloogst SIIT.

Jaga
Kommentaarid