Varjumäng toaseintel

Müstilisi varje toaseinale annavad eriliste mustritega või aasiapärased metallist laternad, mida leiab nii hõbedastes, valgetes kui ka pruunides toonides. Vintage-stiilis latern koos efektse orhideega öökapil ei jäta mitte kedagi külmaks ning mõjub koduses sisustuses kui kirss tordil. Koos liiva ja teokarpidega laternat vanni äärele sobitades saab mõnusalt vahemereäärse hõngu osaliseks ka südatalvel.

Stiilsed kandilised roostevabast terasest laternad lisavad kaasaaegsesse kodusse seda mõnusat hubast meeleolu, mis muudab iga kodu koduseks. Igal ajal ja igale poole sobivad skandinaaviapärased, lihtsad valged, puidust või kasetohust laternad luues sooja ja kerge miljöö.

Valguspuu õues

Fantastilise tulemuse saab, kui kaunistada mitmete väikeste laternatega mõni puu oma aias — soe loomulik valgus täidab terve puu. Terassile valgusandjateks sobivad suuremad ja võimsamad ning tuule ja vihma eest klaasiga kaetud laternad. Miks mitte paigutada nendesse hoopis elektriküünlad.
Rõdule sobib riputada pikema ketiga rustikaalsed laternaid. Pimeduse saabudes teeb laternatest tulev mahe valgus rõdust või terrassist ühe eriliselt mõnusa koha, kus sõpradega näiteks kuuma glögi juua.

Hansaplantist leiab laternaid igale maitsele: puidust, metallist, klaasist või peegliga. Laternate stiilid: vintage, rustikaalne, antiikne, skandinaavia- või aasiapärane ning maalähedase meeleoluga.

Inspiratsiooniks tõeliselt suur valik laternaid, vaata galeriist lähemalt: