Sel aastal tehti Tiinale ettepanek teha midagi Tartu Maarjakooli puutega laste toetamiseks mõeldud õnneloosi tarbeks, kus iga loos võidab. Nii sai valmistatud terve hulk valgeid palle loosimängule. Sealt tekkis mõte, et miks mitte endagi kodus neid kasutada. Männioksad sai valitud seetõttu, et männiokkad küll kuivavad, ent ei pudene. Lisa annab elav tuli ja palju küünlaid.

Tiinani jõudis info meie fotovõistlusest tänu jõulude eel Facebooki pandud piltidele, mis olid kutseks pojale ja tema kaasale Liisile, et tulgu nad aga rutem jõuluks koju. Liisi omakorda näitas pilte järgmisele sugulasele ja siis tema teadiski fotovõistlusest. Mitmete sugulaste õhutusel saatis Liisi pildid võistlusele. Jah-sõna julges Tiina öelda alles siis, kui oli vaadanud esimesi võistlusele laekunud fotosid.

Fotosid teeb Tiina pigem vajadusest kui suurest huvist ja olles koolis bioloogiaõpetaja, lasteaias õppealajuhataja, rahvatantsija ning kodus meeldib aias toimetada, siis igal pool on tarvis midagi jäädvustada. Korralikku aparaati polegi tal siiani olnud, sai kasutatud laste omasid. Üldiselt on Tiina paberfoto usku — kõik tähtsad elusündmused, lapsed, aed ja olulised inimesed on kenasti albumis.

Suur kodusisustaja Tiina ei ole, kuid vahelduse mõttes on hea vahel mööblit ringi tõsta ja uusi aksessuaare otsida. Kõige rohkem tegutsemist on ikka jõulude eel — Tiina jaoks on see aasta ilusaim aeg, kuigi lasteaias ja koolis töötades on jõulud kõige kiirem ja tormakam periood.

Tiinale meeldib ise teha ja proovida. Oluline on materjal, millest teha. Näiteks taaskasutus, kuid tulemus peaks olema armas, kodune ja soe. Oluline on ka see, kuidas olemasolevat uute ideedega siduda.

Kuna Tiina elab Jõgevamaal Pala vallas, siis käisidki pealinnas Sony Centeri kaupluses auhinda vastu võtmas poeg ja poja kaasa.