Messil osales tänavu 2975 tootjat 64 erinevast riigist. Eestit esindas magamistoamööblit ja voodiaksessuaare tootev Delux. Suur osa messialast oligi pühendunud magamistoasisustusele, kuid tutvuda sai ka pehmele mööblile mõeldud kangavalikuga ning köögi- ja vannitoatekstiilidega.

Eraldi sektsioon ehk “teemapark” koosnes valitud disainerite loomingust ning tõstatas omanäolise väljapaneku vormis küsimusi tulevikudisainist. Keskseteks märksõnadeks on järgnevatel aastatel nutikas ruum ja looduslähedus. Et suurem osa inimestest elab 21. sajandil linnades ja rahvastik on pidevas kasvutrendis, on järgnevate aastate väljakutseteks muuta elu ka imepisikestes kodudes võimalikult funktsionaalseks ja mugavaks. Loodusega katkenud sidet aga taastakse mille muu, kui just loodusest inspireeritud sisustuse näol — trendid soosivad jätkuvalt nii rohelusest näpatud motiive, orgaanilisi materjale kui ka taaskasutust.

Järgmisel nädalal tutvustame moodnekodu.ee veergudel lähemalt kõige värskemaid magamistoatrende ning teeme juttu ka tekstiilimustritest ja värvidest!

Vaata galeriist, mida põnevat tänavusel messil näidati:

LOE LISAKS: