Tunnustatud arhitekti Martin Aunini poolt projekteeritud 25 korteriga 6-korruseline maja on ehitatud 2017.aastal. Eksklusiivne kuuetoaline ja 195.2 ruutmeetril paiknev korter asub maja viimasel korrusel. Korterist pääseb 85.4 m2 suurusele katuseterassile. Lisaväärtusena jookseb piki korterit rõdu (14.8 m2). Korteri lõunapoolsel küljel paiknevad maast laeni aknad vaatega Tallinna vanalinnale ja Toompeale.

Sisekujundajate käe all valminud korteri keskpunktiks on suur ja avar köök, kus on kasutatud kvalitetseid materjale ja tehnikat. Köögi tasapinnana on kasutatud Dektona marmorimitatsiooniga tasapinda, mis on üks vastupidavamaid materjale. Köögi põrandal on kasutatud mittelibisevat marmorkivi. Köögi ja köögitehnika kogumaksumuseks on kinnisvarakuulutuses märgitud 85 000 eurot.

Köögi kõrvale jääb raamatukogu- veinilounge, mis on varustatud sisseehitatud raamaturiiul- veinikapiga (10 000 eurot). Tellimustööna valminud veiniriiul mahutab 200 pudelit. Veini- ja muid tarvikuid saab hoiustada suletud kapis. Lounge’ist osa moodustab eraldiseisev baari ala. Baar on varustatud Miele veinikülmiku, suure nõudepesumasina ning valamuga.

Kogu korteris oleva valgustilahendus on eksklusiivne, Skandinaavia ja Itaalia disaini kombinatsioon. Kogumaksumus 17 000 eurot.

Elutoast (31,3 m2) pääseb täispuittrepi kaudu katuseterrassile.

Jumalate jooke saab nautida ka kabinetis, kuhu on paigaldatud mahukas Miele veinikülmik.

Korteri läänetiiba jäävad pereliikmete magamistoad (12,0 m2 ja 9,8 m2. Hoovipoolsele küljele jääb suurem magamistuba (13,7 m2) koos privaatse vannitoa (7,9 m2) ning mahuka walk-in garderoobiga (7,0 m2).

Vannitubades on kasutatud hinnalist marmorplaati, vannitoamööbel ja sanitaartehnika pärineb Villeroy&Boch'ilt.

85.4 m2 suuruselt katuseterassilt avaneb imeline panoraamvaade lähiümbrusele.

  • Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.

LOE LISAKS: