1. Kahetoaline korter Tartu Raekoja platsil, 45.2 m2, 600€/kuu

Tartu vanalinna südames 4-korruselise elamu 4. korrusel asuv hiljuti renoveeritud korter on maitsekalt sisustatud ja sealt leiab kõik eluks vajaliku. Korter on avara planeeringuga ja valgusküllane, akendega hoovi poole.

2. Kaunilt renoveeritud korter Tartu südalinnas, 40 m², 480€/kuu

Korter asub Küütri tänaval renoveeritud majas, mis on ehitatud aastatel 1776-1785 arhitekt F. Geisti projekti järgi. Kahetoaline korter on sisustatud järgides erinevaid ajalooliseid stiile ning interjöörist leiab kvaliteetseid materjale ja sisustusesemeid. Ka köögitehnika on lõbusalt retroliku moega.

Huvi korral vaata lähemalt City24.ee lehelt.

3. Põhjamaise kujundusega elamine Kastani tänaval, 43 m2, 390€

Lihtne ja tagasihoidlik, kuid samas armas ja hubane kahetoaline elamine on sisse seatud ühte Vaksali tänava puitmajja. Sisustuses domineerivad põhjamaiselt heledad toonid ning planeering on kenasti läbi mõeldud.

4. Luksuslik rõduga korter vanalinnas, 118 m2, 1700€/kuu

Kel eelarve ei ole probleemiks või on soov korterit mitme peale üürida, siis Tallinna vanalinnas ootab uusi elanikke üks tõeliselt lummav korter. Korteris on kolm tuba, neist kaks privaatse vannitoaga magamistoad, kuhu on sisse seatud luksuslikud Kamjo voodid. Korteris on kõrged laed, suured aknad ja rõdu, kust vanalinna punaste katustega vaadet imetleda.

5. Julge sisekujundusega pisike korter Tallinna vanalinnas, 20.7 m2, 800€

Pisike stuudiokorter Tallinna vanalinnas paistab silma omapärase ruumikasutuse ja julgete detailide poolest. Näiteks eraldab vannituba ja kööki osaliselt vaid klaassein. Küll aga kohtab elamises ohtralt nutikaid lahendusi — näiteks on väga kavalalt lahendatud sööginurk ja magamistoa valgustus.

LOE LISAKS: