1. Läbi kahe korruse kulgev korter Raekoja platsil, 165.3 m², 3400 eurot kuus

165,3-ruutmeetril paikneval korteri juurde kuulub kaks magamistuba, kaks elutuba ja kaks pesuruumi, millest üks on sauna ja vanniga ning teine avara dušinurgaga. Alumiselt korruselt leiab avara fuajee ja hubase kaminaga elutoa. Korrus kõrgemal asuvad köök, söögituba, saun ja pesuruumid ning kodukontor. Teisele korrusele viib restaureeritud paekivist trepikoda. Osaliselt on kahe korruse vahele ehitatud pilkupüüdev klaasist vahelagi. Vaata lähemalt SIIT.

2. Luksuslik terrassiga korter eestiaegses majas, 164.8 m², 2500 eurot kuus.

Pronksi tänava äärde jääv üürimaja ehitati 1938. aastal ja renoveeriti täielikult 2015. aasta suvel 1930-ndate stiilis. Hoolikalt viimistletud interjöörides on kasutatud võimalikult palju naturaalseid materjale ning Eesti disainerite ja tootjate toodangut. Kõikides magamistubades on spetsiaalselt valmistatud päeva- ja pimendavad kardinad. Tänavamürast on korter isoleeritud helikindlate akendega. Vaata lähemalt SIIT.

3. Avar korter Viru tänaval, 90 m², 2500 eurot kuus.

3-toaline korter Tallinna vanalinnas paistab silma kõrgete lagede ja avara planeeringu poolest, kus on oskuslikult kombineeritud klassikaliseid sisustuselemente kaasaegse stiiliga. Vaata lähemalt SIIT.

4. Elegantne kahe vannitoa ja saunaga korter vanalinnas, 112 m2, 2300 eurot kuus.

Kahe magamistoa ja kahe vannitoaga korteri siseviimistluses on kasutatud ainult kvaliteetseid ja hinnalisi materjale — näiteks ehib vannitubasid luksuslik marmor ning elamisest ei puudu ka saun. Vaata lähemalt SIIT.


5. Skandinaavia stiilis merevaatega korter vanalinnas, 109.4 m², 2000 eurot.

Avar kolmetoaline korter püüab pilku valgusküllase planeeringu ja rohkete akendega. Sisekujunduses hinnatakse põhjamaiseid noote ja skandinaavialikku joont. Korterist leiab kaks magamistuba, kodukontori, elutoa, söögitoa ja köögi. Akendest avaneb vanalinna kohta pigem harudane merevaade. Elamise muudab veel eriliseks see, et trepikojast on võimalik liftiga sõita otse korterisse! Vaata lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: