1. Funktsionalismist inspireeritud modernne korterelamu, 139.1 m², 399 000 EUR

Pärnu rannapiirkonnale omast funktsionalistlikku arhitektuuri imiteeriv maja ehitati 2013. aastal. Rõhku on pandud avarale planeeringule ja rohkele valgusele. Ideaalses asukohas paiknev korter on tõeline suvitaja unelm — interjööri pikendab seda igast küljest ümbritsev terrass, millelt avaneb vaade pargile. Kogu korter on varustatud helitehnilise lahendusega, kaasa arvatud terrass ja saunad.

Kolme magamistoaga korteris on olemas on nii auru- kui ka soome saun.

Tutvu korteriga lähemalt SIIN.

2. Eestiaegne funkvilla Kuuse tänaval,368.3 m², 1 120 000 EUR

1936. aastal Pärnule ainuomase supelfunktsionalismi näitena valminud eramukompleks on projekteeritud linnaarhitekt Olev Siinmaa ja arhitekt Ilmar Laasi koostööna. 2015. aastal on maja autentsel kujul taastatud.

Ühtses võtmes lahendatud eksterjöör ja interjöör on projekteeritud kooskõlas päikese liikumisega.

Tutvu villaga lähemalt SIIN.

3. Lõunapoolse terrassiga privaatne eramu, 205 m², 335 000 EUR

Rannarajooni vaiksele kõrvaltänavale rajatud eramu sobib oma puitkaunistustega ideaalselt miljööväärtuslikku keskkonda. Eelmisel sajandil ehitatud palkmaja asemele rajatud kaasaegse planeeringuga eramus on 5 tuba ning rohkelt ruumi ja avarust!

Vaata rohkem infot SIIT.

4. Hubane katusekorter vaatega Rannapargile, 79 m, 195 000 EUR

Rannapargi kõrvale ehitatud uues puitmajas on säilinud kuurordi hiilgeaegadele omane hõng. Katusealuselt rõdult avaneb kaunis vaade pargile ja hingata saab kosutavat mereõhku. Korteri muudavad esinduslikult hubaseks kõrged laed, tammeparkett ning soe ja mahe värvikaart.


Pilkupüüdvaks detailiks on ka läbi maja kulgev keerdtrepp, luksuslikku puudutust lisab avaralt valgusküllane fuajee!

Tutvu korteriga lähemalt SIIN.

5. Majaosa Raeküla supelranna läheduses, 171.8 m², 226 000 EUR

Kui hindad linnamelust pisut kaugemat kanti, aga mere lähedust, siis on suurepäraseks valikuks Raeküla mändide all asuv kodu, mis on mererannast vaid 250 meetri kaugusel. Avar kodu võlub ruumika planeeringu, sauna, kamina ja loomulikult terrassiga, kus suvepäikest nautida ja grilliõhtuid korraldada.


Vaata kodu kohta lähemalt SIIT.

LOE LISAKS: